Foto: Privātais arhīvs

Sekojot jau daudzu Okartes skatuves meiteņu piemēram, pie gariem matiem īsā laikā tikt izvēlējusies arī viena no šova līderēm Antra Stafecka (attēlā). Meitene, kuru televīzijas skatītāji iepazina kā tumšas zēngalviņas īpašnieci, nu ieguvusi maigāku tēlu, pateicoties pieaudzētajiem matiem.

Par to, ka tikusi pie jauna matu sakārtojuma, Antra savus draugus un sekotājus sociālajos portālos informēja 12. septembra vakarā. Meitene neslēpj sajūsmu par pārmaiņām un atzīstas, ka pašai garie mati ļoti patīkot.

Antra nav pirmā no Okartes meitenēm, kura īsā laikā tikusi pie gariem matiem. Šova laikā pārmaiņām ļāvās Sabīne Berezina un Sandija Vīgante, un gari, taisni mati pieaudzēti pat Lingitai Linai Bopulu, kura iepriekš bija čirkainas afrogalvas īpašniece. Nupat pieaudzēšanas procedūrais ļāvies arī Kašers, kurš ticis pie gariem drediem.

Tikmēr fanu domas par Antras jauno imidžu dalās - kamēr vieni ir sajūsmā par meitenes stila pārvērtībām un apgalvo, ka tagad viņa atgādina Kleopatru un dziedātāju Šēru, citi apgalvo, ka zēngalviņa Antrai piestāvējusi daudz labāk - tā vairāk izcēlusi meitenes spilgto personību, savukārt pusgari mati ir katrai otrajai.

Galerijā: Antras stila izmaiņas laika gaitā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!