Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītā gada vasarā viens no populārākajiem pašmāju šoviem, kuram sabiedrība sekoja līdzi, bija Cīnītājs. Īpaši lielu interesi radīja dalībnieku Leldes un Elgara romantiskā dzirksts, kura uzplauka visu skatītāju acu priekšā.

Nu jau pagājis gandrīz gads un "saldais pārītis" jau paguvis iestūrēt laulības ostā, kā arī ir sava pirmā bērniņa gaidībās.

"Mēs apprecējāmies šī gada 12. jūlijā. Sarakstījāmies Vidzemes priekšpilsētas dzimtsarakstu nodaļā. Kāzās bija tuvākie draugi un mūsu ģimenes, ar kurām kopā pēc laulības reģistrēšanas devāmies uz viesu māju atzīmēt šo notikumu," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Elgars Pontāgs.

Lelde šovā Cīnītājs bija jau no pirmās dienas, taču Elgars pievienojās divas nedēļas vēlāk. Jaunieši kopā pavadīja aptuveni 14 dienas, taču pa šo laiku abu starpā radās simpātijas.

Kad Lelde šovu pameta, Elgars saprata, ka viņš jūtas apbēdināts un ilgojas pēc meitenes. Lai gan Lelde sākumā izturējās piesardzīgi pret Elgara uzmanības apliecinājumiem, jaunais puisis nepadevās.

Iznākot no šova, jaunieši sāka iet uz randiņiem un kopā pavadīt laiku. Sākumā abi nebija īsti pārliecināti, ko viens pret otru jūt, un pirmo skūpstu viens otram sniedza tikai pēc mēneša, kad bija jau piedzīvotas vairākas tikšanās.

"Kaut kā tas viss aizgāja, un ar laiku sapratām, ka esam iemīlējušies. Kad bijām nodraudzējušies kādus piecus mēnešus, nolēmām, ka vēlamies apprecēties, kamēr starp mums vēl ir dzirksts.

Bieži vien dzirdēts, ka pāri, kuri vilcinās ar kāzām, beigās aiziet katrs savu ceļu. Vairs negribējām gaidīt, tādēļ nolēmām savas attiecības nostiprināt un apprecēties," stāsta Elgars.

Lai gan šova laikā abiem jauniešiem bija diezgan pagrūti izpaust savas jūtas, pa reizītei tomēr izdevās aizšmaukt uz kādu randiņu vai samīļot vienam otru dalībnieku ballītes laikā.

Piedalīšanās Cīnītājā Elgaram un Leldei attiecību veidošanā sniegusi pieredzi, kas lielākajai daļai pāru nāk tikai laika gaitā.

"Šovā viens otru redzējām diezgan skarbos apstākļos. Kad sākām veidot attiecības, jau zināju, kā Lelde izskatās bez grima. Viens otru bijām redzējuši netīrus un ne visai labi smaržojošus, tādēļ mums izpalika dažādi neveikli momenti, kad būtu jāuztraucas, ko otrs par mani padomās.

Bieži atceramies šovā pavadīto laiku un pārrunājam, kā viss noticis. Skarbā dzīve Cīnītājā mums likusi daudz vairāk novērtēt ikdienu un to, kas mums ir," saka Elgars.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!