Foto: LETA

Šonedēļ Latvijas Nacionālajā teātrī tika paziņoti nominanti Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas kategorijās, un svinīgo pasākumu plašā pulkā apmeklēja arī mūziķi, starp kuriem bija arī dziedātāja Linda Leen (attēlā).

Pēdējo mēnešu laikā Lindai tiek pievērsta pastiprināta mediju uzmanība - viņa sākusi gatavošanos savam jaunajam solokoncertam DEMO* un strādā pie albuma, kā arī pamanās visnotaļ bieži apmeklēt dažādus publiskus pasākumus.

Aizvadītā gada decembrī  viņa ieradās arī populārās televīzijas "sejas" Gundegas Skudriņas grāmatas prezentācijas svētkos, kur viņa daudzus pārsteidza ar neierastu frizūru - dziedātājas mati bija sakārtoti augstā "vilnī", romantisko stilu nomainot pret krietni vien roķīgāku.

Protams, kā jebkuras pamanāmas populāras personas frizūras izmaiņas arī Lindas jaunā sasuka tika fotografēta, plaši aprakstīta un apspriesta medijos, komentāros un sociālajos tīklos, bet tas acīmredzot dziedātāju nav samulsinājis - viņa "vilni" iecienījusi tik ļoti, ka nevairās ar to sabiedrībā iziet atkārtoti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!