Foto: Kadrs no video

Iepazīšanās un ceļošanas šovs "Mīla kemperī" ir noslēdzies. Finālā Venēcijā bija palikuši divi pāri - jaunpienācēji Oskars un Elīna, kā arī Rūdolfs un Alise Haijima, kuri ir kopā kopš paša projekta sākuma.

Viltīgā pavērsienā atklājās, ka nevis uzdevumi, bet gan pašu vērtējums vienam par otru noteicis uzvarētājus. Tā kā Rūdolfam un Alisei bija kopumā 18 sirsniņas, bet Oskaram ar Elīnu vien septiņas, uzvaras laurus šovā plūca skatītāju iemīļotais pāris.

Taču tas vēl nebija viss, jo uzreiz pēc tam viņi tika nostādīti fakta priekšā, jo tālāk bija tikai divas izvēles – mīlestība vai 5000 eiro.

Rūdolfs uzreiz bija pārliecināts par savu izvēli: "Tas, kas mums ir, vispār nav pielīdzināms naudai. Es neizvēlos naudu, jo vēlos tikai un vienīgi mīlestību. Izvēlos Alisi, jo tas nav nopērkams," skaidro 23 gadus vecais metālapstrādes meistars.Tomēr Haijima no tā uztaisīja šovu, savu sakāmo sākot ar tekstu: "Ceru, ka mīļotais nedusmosies...."

Rūdolfs bija šokā: "Stāvēju uz tiltiņa. Atnāk Alise un saka, lai nedusmojos. Kā tas jāsaprot? Tiešām piķi izvēlējusies?" Tomēr dziedātāja izvēlējās mīlestību, nevis naudu.

Alise komentēja, ka vajadzēja tomēr pakutināt sirdsāķīša nervus, jo viņa nevēlējās būt pārāk paredzama. Lai gan puisis bija sācis pamatīgi nervozēt, viss beidzās laimīgi. Tas, ko viņi nezināja: ja abi izvēlas palikt kopā, uzvarētājiem balvā tiek kopīgs brauciens uz siltajām zemēm.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!