Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē smalks burziņš norisinājās Veselības centra 4 skaistuma klīnikā 4. dimensija, kur ar dažādiem konkursiem un baletdejotāju priekšnesumiem tika iesvētītas jaunās skaistumkopšanas iestādes telpas.

Līksmā pasākuma vadīšana bija uzticēta aktrisei Agnesei Zeltiņai, kura jau ilgāku laiku dzīvo Itālijā un Latvijā viesojas reti, un pasākumā viņa sastapa arī savu jaunāko māsu - dermatoloģi Laumu Valeini, kura ir viena no 4. dimensijas komandas loceklēm.

Skaistuma klīnikas jauno telpu atklāšanas pasākumu apmeklēja krietns pulciņš sabiedrībā zināmu cilvēku - uzņēmēja Kristīne Līpiņa, dziedātāja LieneCandy, sabiedrības dāma un veselīga dzīvesveida popularizētāja Elita Drāke, bijusī iekšlietu ministre Linda Abu Meri ar kungu, aktrise Zane Vaļicka un citi.

Ar īpaši atraktīvu uzvedību pasākuma laikā uzmanību piesaistīja savulaik skandālista slavu iemantojušais modes mākslinieks Dāvids, kurš pie fotosienas aizrautīgi pozēja kopā ar daudzām daiļā dzimuma pārstāvēm un pat mazajām balerīnām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!