Foto: Vida Press

Gandrīz katrai slavenībai un publiskai personai ir vairāki līdzinieki visā pasaulē, kuri nereti iemanto savu tiesu popularitātes un kopīgās izskata iezīmes izmanto naudas pelnīšanai. Tā, piemēram, frančiem ir pašiem sava Kima Kardašjana.

21 gadu vecā franču modele Nabilla Benatja (attēlā) savu slavu iemantoja pirms vairākiem gadiem, piedaloties realitātes šovā, un drīz vien viņa kļuva par vienu no apspriestākajām personām dzeltenajos medijos.

Pateicoties savai lielajai kārei pēc popularitātes, tumšajiem matiem un iespaidīgajām krūtīm, franči sāka viņu salīdzināt ar amerikāņu sabiedrības dāmu un realitātes šovu zvaigzni Kimu Kardašjanu.

Tā kā pašai Nabillai nekad pret šo salīdzinājumu nav bijuši iebildumi, Kimas Kardašjanas birka viņai visai labi arī "pielipusi", un meitene regulāri dara visu, lai arī godam attaisnotu sev piedēvēto līdzību ar amerikāņu šovbiznesa zvaigzni.

Lai gan Francijā sabiedrības viedokļi par Nabillu dalās un daži viņu dēvē par ļoti apnicīgu, modele negrasās padoties, un viņa regulāri apmeklē saviesīgus pasākumus, fotografējas pikatās sesijās un dara visu iespējamo, lai par viņu neaizmirstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!