Foto: Privātais arhīvs

Ietekmīgā infuencere un tīkla mārketinga biznesmene Katrīne Sauliete vienojusies ar kanālu "360TV" par savas sadzīves dokumentēšanu jaunā realitātes šovā "Ģimene burkā".

Pirms dažām nedēļām Katrīne Sauliete saviem teju 45 tūkstošiem "Instagram" sekotāju vaicāja, vai viņi būtu gatavi vērot TV realitātes šovā materiālus par Saulietes sadzīvi un privāto dzīvi, uz ko vairums izskatīgās sievietes fanu atbildēja, ka skatītos gan.

Kanāla "360TV" komunikācijas pārstāve Ilze Meirupska portālu "Delfi" informēja, ka jaunais realitātes seriāls "Ģimene burkā" "ies gaisā" jau 1. februārī.

"Seriālā savu sadzīvi izrādīs un ģimenes harmoniju meklēs populārā "Instagram" personība Katrīne Sauliete kopā ar savām meitām un jauno dzīvesbiedru Pēteri. Turklāt pipariņu viņu ikdienai piešķirs arī Katrīnes bijušais vīrs – hokejists Kaspars Saulietis, kurš aktīvi iesaistās meitu audzināšanā," skaidro Meirupska.

Katrīne Sauliete pēc šķiršanās no vīra uzsākusi jaunas attiecības. Šādam lēmumam līdzi nāk virkne jautājumu – kā sameklēt zelta vidusceļu, lai bērni nejustos pamesti novārtā un reizē nenodarīt pāri arī sev, savai sievišķībai? Kā atrast laiku randiņiem un jaunām attiecībām? Un galu galā – kur iepazīties? Īpaši tad, ja attiecības izirušas brīdī, kad pandēmijas dēļ aizliegti publiski pasākumi.

Ar savu pieredzi realitātes seriālā "Ģimene burkā" Katrīne Sauliete runās par daudzām sievietēm tik aktuālām tēmām kā attiecības ar bijušo vīru, jauna partnera ienākšana ģimenē, viņa iepazīšanās ar bērniem, ģimenes budžeta plānošana.

"Daudzu sieviešu muļķīgākais uzskats pēc šķiršanās – kurš tad mani tagad ņems ar bērniem? Starp citu, bieži šo domu viņām galvā arī "ielikuši" tieši bijušie partneri. Ticu, ka ne vienmēr vajag staigāt rociņās trīs gadus, lai saprastu, ir vai nav atrasts īstais vīrietis. Ja jūti, ka viņš ir patiess, ja redzi, ka bērni viņu iemīl un arī viņš bērnus uztver kā savus, nevis kā traucēkli attiecībām, tad mēģini! Nedomā par to, ka citiem būs aizspriedumi: kā var tik ātri uzsākt kopdzīvi, vajadzēja taču pagaidīt... Ko pagaidīt? Ja jūti, ka visa tava ģimene ir laimīga, tad baudi savu dzīvi un atstāj aiz muguras citu tenkas," apsvērumus dalībai jaunajā šovā komentē Katrīne Sauliete.

Uz "Delfi" jautājumu par to, vai jaunais šovs rādīs arī Saulietes pamatnodarbošanos – funkcionālā "ēdiena" izplatīšanu tīkla veida mārketingā, – šova producente Sandija Miezīte skaidro: "Skatītājiem būs iespēja ielūkoties trīs sabiedrībā zināmu ģimeņu ikdienā un sadzīvē, tostarp arī darba dzīvē. Taču realitātes seriāla centrā noteikti būs viņu savstarpējās attiecības un pozitīvas pārmaiņas, kuras kopīgiem spēkiem izdosies īstenot."

Producente arī informēja, ka "Ģimenei burkā" nav iepriekš uzrakstīts scenārijs (piemēram, ka šova kulminācijā būtu jānotiek Katrīnes un Pētera kāzām): "Viss, ko savos ekrānos redzēs "360TV" skatītāji, notiks pa īstam, bez iepriekš rakstīta scenārija," pauž Miezīte.

Foto: Publicitātes foto

Gaidāmajā šovā savai dzīvei līdzi piedāvās sekot arī šovmenis Nauris Brikmanis un kāda ģimene no Jelgavas. Jau vēstījām, ka arī Latvijā pazīstamais uzņēmējs un mākslinieks Kašers parakstījis līgumu ar kanālu "STV Pirmā!" par viņa privātās dzīves atspoguļošanu realitātes šovā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!