Foto: Vida Press
Sarkanais paklājs un lielā skatuve ir vietas, kur mirdzēt un apliecināt savu gaumi vai – gluži otrādi – tās neesamību. Arī slavenie ļaudis ir tikai parasti cilvēki un nav pasargāti no misēkļiem, apkaunojuma vai izgāšanās, kas rodas nepareiza tērpa izvēles, alkohola reibuma vai citu iemeslu dēļ.

Tiesa, taisnības labad gan jāpiebilst, ka reizēm, šķiet, šie misēkļi – it kā nejauši pavīdējis krūtsgals, dupsis vai kāda cita intīma ķermeņa zona – tiek veicināti apzināti, raujoties pēc publicitātes. "Delfi Izklaide" piedāvā atskatīties uz apkaunojošām un apspriestām ķibelēm, kas izpelnījušās mediju un sabiedrības ievērību.

Latviešu modelei Kannās pazib biksītes

Foto: Vida Press

Aizvadītā gada maijā Kannu kinofestivālā neapskaužamā situācijā nonāca latviešu izcelsmes apakšveļas modele Lana Zakocela (attēlā) – viņai uz sarkanā paklāja pazibēja biksītes.

Daiļava tradicionālo "amfAR" ballīti, kas ik gadu tiek rīkota ar mērķi vākt līdzekļus cīņai ar AIDS, apmeklēja rozā kleitā ar iespaidīgu šķēlumu, kas nedaudz pievīla, atsedza vairāk, nekā modele, iespējams, vēlējās un apkārtējo skatieniem pavēra viņas biksītes.

Latvijā apakšveļas modeles Lanas vārds plašākai sabiedrībai droši vien nav zināms, savukārt ārzemju mediju uzmanību viņa izpelnījās 2015. gadā, kad greznās kāzās ar daudzu slavenību piedalīšanos mija gredzenus ar amerikāņu diplomātu un uzņēmēju, miljonāra dēlu Džastinu Etzinu.

Britu popzvaigzne ļauj palūrēt zem bruncīšiem

Foto: Vida Press

Pērnā gada rudenī vairākkārt pikantus kadrus fotogrāfiem sagādāja britu izcelsmes dziedātāja Šarlote Emma Aičisone jeb Charli XCX (attēlā), kura savos koncertos uz skatuves gorījās pavisam īsos bruncīšos un un nekautrējās nodemonstrēt, kas zem tiem pavilkts apakšā.

Tīņu iemīļotā popzvaigzne koncertos Lasvegasā un Londonā uzstājās sarkanos svārciņos un tādas pašas krāsas bikini augšiņā. Bruncīši bija tik īsi, ka tie atsedza mākslinieces dupsīti un biksiņas.

Tiesa, ārzemju mediji steidza ziņot, ka viņa, visticamāk, speciāli centusies provocēt un apzināti uz skatuves kustējusies tā, lai fotogrāfi varētu palīst zem viņas mikroskopiskajiem brunčiem.

Zibspuldžu gaismas atklāj koriģējošo vešiņu un kailas krūtis

Foto: Vida Press

Reizēm tērps piesedz gana daudz miesas, taču lāča pakalpojumu izdara kameru zibspuldžu gaismas, kas gluži kā rentgenstari parāda visu kā uz delnas. To uz savas ādas izjutusi arī amerikāņu popzvaigzne Kristīna Miliana (attēlā).

Janvāra sākumā daiļava kļuva par vienu no Bena Afleka jaunākās filmas "Live by Night" Losandželosas pirmizrādes aprunātākajām viešņām. Neveiksmīgi izvēlēta tērpa dēļ viņa izpelnījās lauvas tiesu uzmanības.

Lai gan pirmajā brīdī viss šķita vislabākajā kārtībā, jo Milianas augumu pilnībā nosedza tumšas krāsas garā vakarkleita, zibspuldžu izgaismotajos kadros labi bija redzams viss, kas slēpjas zem tā – ne tikai koriģējošās biksītes, bet arī dziedātājas kailās krūtis.

Britu 'seksbumba' priecē ar slapju triko

Foto: Vida Press

Pērnā gada septembrī britu tabloīdu sajūsmu izpelnījās modele, aktrise un TV personība Keitija Praisa (attēlā), kura slapja triko dēļ piedzīvoja visai pikantu ķibeli.

Praisas, kura publiskajā telpā tek dēvēta par britu "seksbumu", autobiogrāfijas "Reborn" prezentācija izvērtās par draisku šovu, kas nedaudz atgādināja slapjo krekliņu kokursu.

Modeles mitro matu dēļ triko tērpa augšdaļa bija kļuvusi pavisam slapja un audumam cauri spīdēja daiļās dāmas kuplo krūšu galiņi.

Peldkostīmu modelei pavīd pati intīmākā ķermeņa vietiņa

Foto: Reuters/Scanpix

Aizvadītā gada novembrī par īstu sensāciju kļuva amerikāņu modeles, mūziķa Džona Ledženda sieviņas Krisijas Teigenas (attēlā) iznāciens uz Amerikāņu mūzikas balvas (AMA) pasniegšanas ceremonijas sarkanā paklāja.

Simpātiskā Krisija, kura slavu kaldinājusi kā peldkostīmu modele, svinīgajam pasākumam bija izvēlējusies melnu kleitu ar atkailinātu sānu.

Viss liecināja, ka viņa zem tērpa nav uzvilkusi biksītes, un, lai gan modele ļoti pūlējās glābt situāciju, kleitas vieglais augums un drosmīgais izgriezums atsedza krietni vairāk miesas, nekā pieklātos rādīt svešiniekiem.

Nežēlīgā Kauela mīļotajai caur mežģīnēm manāms krūtsgals

Foto: Vida Press

No pikantām ķibelēm nav pasargāti pat paši ietekmīgākie šovbiznes pārstāvji. Tā, piemēram, slavenā britu producenta, dažādu talantu šova veidotāja un bargā tiesneša Saimona Kauela mīļotajai sievietei Lorēnai Silvermanei (abi attēlā) kādā pasākumā caur mežģīnēm pavīdēja krūtsgals.

Pērnā gada septembrī Londonā notika labdarības ballei īpaši izmeklētai sabiedrībai. Viesu vidū bija arī Kauels un viņa mīļotā Lorēna, kura žilbināja mežģīnēm rotātā vakarkleitā.

Dāma zem tērpa nebija uzvilkusi krūšturi vai kā citādi piesegusi sievišķīgos apaļumus, visas cerības liekot uz mežģīnēm, taču tās viņu pievīla – fotogrāfiem izdevās tikt pie vairākiem kadriem, kuros rēgojas viņas krūšu oreoli.

Modele uz sarkanā paklāja demonstrē pliku dupsi

Foto: AFP/Scanpix

Lai gan Kannu kinofestivāls ir viens no prestižākajiem un elegantākajiem pasaulē, daiļā dzimuma pārstāves ar apskaužamu regularitāti tā ietvaros ik gadu parāda par daudz plikumu. Pērn par sevi lika runāt amerikāņu modele Izabella "Bella" Hadida (attēlā).

Aktrises uz Kannu sarkanā paklāja reti atļaujas aušības, savukārt modeles un sabiedrības dāmas kinozvaigznēm pievērsto uzmanību cenšas nozagt, kā vien spēdamas.

Hadidai fotogrāfu uzmanību izdevās piesaistīt ar plika dibena parādīšanu – daiļava bija apvilkusi sarkanu kleitu ar atkailinātu muguru un drosmīgu šķēlumu, kas atsedza tieši tik daudz, lai viņas virzienā būtu pavērsti visi skatieni.

Amerikāņu aktrisi pieviļ kleita ar bārkstīm

Foto: Vida Press

Amerikāņu aktrise Leika Bella (attēlā) pērn septembrī publiski nodemonstrēja miesaskrāsas biksītes. Tiesa, tabloīdi toreiz vienprātīgi atzina – sievietei tas gadījies pavisam nejauši.

Bella uz svinīgu ceremoniju bija ieradusies greznā, bārkstīm rotātā vakartērpā. Kad aktrise, pozējot fotogrāfiem, izdarīja straujas kustības, kleitas dekori sašūpojās un apkārtējo skatieniem pavīdēja dāmas apakšveļa.

Modrajiem fotogrāfiem šis misēklis, protams, nepaslīdēja garām, un Bella tapa iemūžināta kadru virknē, kurā redzamas viņas apakšbikses.

Divas itāliešu modeles pārspēj visu iepriekš redzēto

Foto: Vida Press

Savukārt par pērnā gada Venēcijas kinofestivāla apspriestākajām viešņām kļuva itāliešu modeles Džulia Salemi un Daiane Mello (abas attēlā), kuru pārlieku atklātie tērpi, šķiet, pārspēja visu iepriekš redzēto.

Abas sievietes uz sarkanā paklāja gozējās īpaši pikantos tērpos ar tik drosmīgiem un dziļiem šķēlumiem, ka tie atstāja maz vietas iztēlei.

Džulias tērpa šķēlumi stiepās gandrīz līdz viņas krūtīm, savukārt daiļavas intīmāko vietiņu piesedza tikai plāna auduma strēmelīte. Arī Daianes vakartērps bija apveltīts ar iespaidīgu izgriezumu un ļāva viesiem aplūkot ķermeņa zonu, kas parasti tiek paslēpta zem biksītēm.

Aktrise paklūp uz sarkanā paklāja

Foto: Vida Press

Arī korejiešu aktrisei Mūnai So-ri (attēlā) pērn Venēcijas kinofestivālā misējās – viņa uz sarkanā paklāja paklupa.

Sieviete pārsteidza ar krāšņu vakarkleitu zaļā krāsā. Tiesa, kleitas iznešana aktrisei sagādāja lielas grūtības, jo aiz vakartērpa vilkās gara auduma aste.

Mūnai nepaveicās – pašas neuzmanības dēļ viņa netīšām uzkāpa uz sava tērpa šlepes un paklupa, topot iemūžināta kadru virknē, kas gluži vai palēninājumā atspoguļoja šo misēkli. Tiesa, viņa no šīs neapskaužamās situācijas centās izkļūt ar pārbaudītu metodi – plašu smaidu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!