Foto: Privātais arhīvs

Arstarulsmirus TV sarunu šovā "Kad viņas satiekas" atklāti runājis par dzīvi "pēc Gustavo" jeb personības transformācijas.

Šovā, kurš "STV Pirmā!" skatītājiem būs redzams otrdienas vakarā, paviesojies Arstarulsmirus, kurš iepriekš muzicēja ar skatuves vārdu Gustavo.

Raidījuma vadītāja Sanda Dejus savulaik bijusi kvēla mūziķa fane. Viņa atzīst: tāpēc brīdis, kad Gustavo līdzās savam skatījumam uz pasauli mainījis arī savu vārdu un kļuvis par Arstarulsmirus, viņa talanta cienītājiem bijis mulsuma pilns. Kas tāpēc mūziķa dzīvē mainījās? Ko no Gustavo paradumiem ir pārņēmis, bet ko mainījis Arstarulsmirus?

"Gustavo pīpēja vismaz divas paciņas dienā un darīja to vēl ilgi pirms kļuva par Gustavo. Divdesmit vienu gadu es pīpēju un tā bija lieta, ko es atmetu," saka mūziķis un piebilst, ka pēdējos piecus gadus viņš mērķtiecīgi nodarbojas arī ar apzinātības un elpošanas praksēm.

Pārmaiņas notikušas arī mūziķa privātajā dzīvē, piemēram, mainījusies viņa gaume arī uz sievietēm. Arstarulsmirus apliecina: tā tik tiešām ir noticis.

"Ar laiku mani sāka interesēt sievietes ar citādāku raksturu, jo pirms šīs transformācijas bija tā, ka es ļoti magnetizēju sievietes, kurām attiecību pamatā visu laiku ir konflikts. Tā bija viena no lietām, ko es mēģināju sevī atkost," skaidro mūziķis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!