Foto: Kadrs no video
Dziedātājas, šova "X Faktors" uzvarētājas Elīnas Gluzunovas bērnu tēvs, izrādās, ir juridiski precēts vīrs un šīs nianses dēļ nemaz nav varējis apprecēt savu trīs bērnu māti. Šovā "Ģimene burkā" Gluzunovs skaidro, kas ir viņa sieva.

"Delfi" jau vēstīja, ka dziedātāja Gluzunova šā gada sākumā aizgāja no dzīvesbiedra Artjoma, līdzi ņemot arī abu trīs atvases – Anabellu (7), Lukasu (4) un Tomasu (2). Kā vienu no ģimenes izjukšanas iemesliem Elīna minēja faktu, ka vairāk nekā astoņu gadu laikā Artjoms tā arī nav viņu apprecējis. Tam ir skaidrojums: izrādās, Gluzunovs pats jau bija precējies un šo laulību nav šķīris.

Sadzīves šovā "Ģimene burkā" Gluzunovs atklāj: viņš ne tikai krāpis Elīnu, bet attiecību laikā bijis precējies ar citu sievieti. Ar taizemieti Artjoms saskatījies, apmeklējot masāžu pirms desmit gadiem, iemīlējies viņā un pēcāk ar šo sievieti mijis gredzenus. Kopdzīvei gan nav bijis lemts ilgs mūžs, sieva bijusi spiesta Latviju pamest un abi laulātie vairs nav tikušies. Tagad Artjoms pieļauj, ka tās varētu būt bijušas aprēķina laulības un sievieti nav vadījusi mīlestība, taču viņš gan esot bijis iemīlējies.

Uz jautājumu, vai ir pieņemami dzīvot attiecībās, kurās aug bērni un paralēli būt laulībā ar citu, Artjoms atbild lakoniski: "Es tur neredzu nekādas problēmas!"

Dziedātāja gan nav bijusi mierā ar šo situāciju: "Elīna man visu laiku zāģēja – kad tu izšķirsies, kad mēs beidzot apprecēsimies. Bet, ja godīgi, es neredzēju to cilvēku, ar kuru tiešām gribu apprecēties," teic Artjoms.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!