Foto: Privātais arhīvs
Modeļu aģentūras "Vacatio" bijušais direktors Zigmunds Līpiņš astoņus gadus pēc šķiršanās no sievas un biznesa partneres Ievas Līpiņas uzsācis jaunas attiecības.

Zigmunds Līpiņš laulībā ar sievu Ievu bija pavadījis 13 gadus, kad savienība sabruka. Modeļu aģentūru turpināja vadīt Ieva, bet Līpiņš dzīvi sāka no nulles, šonedēļ raksta žurnāls "Kas Jauns".

Iepriekš intervijā izdevumam Līpiņš pauda, ka šo astoņu gadu laikā šādas tādas aizraušanās viņam bijušas, taču nekas nopietns.

"Iespējams, neapzināti aizslēdzu tās durtiņas ciet, lai vispirms tiktu skaidrībā ar sevi. Lai būtu attiecības, jāuzbūvē pamats. Tev ir jābūt, kur atvest sievieti, ar ko atvest sievieti, par ko atvest sievieti... Iespējams arī, ka apzināti ar jaunas ģimenes veidošanu nesteidzos, jo ticu, ka viss notiek, kad tam ir jānotiek," pirms pusgada "Kas Jauns" stāstīja Zigmunds.

Nu Līpiņš sociālajos tīklos neslēpj savu jauno mīlestību – kopā ar Lāsmu Ulmani sirsnīgi nosvinēti Līgo svētki, abi publiskojuši attēlus, kas pauž siltas jūtas abu starpā.

Pēc šķiršanās no Ievas Līpiņš darīja dažādus darbus – bijis gan viesmīlis, gan taksometra šoferis, gan šveicars viesnīcā. Līpiņš šobrīd pasniedz Argentīnas tango deju prasmi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!