Foto: Vida Press
28 gadus vecās amerikānietes Sidnijas Smitas (attēlā) dzīves mērķis ir skaidri definēts – viņas vienīgā vēlēšanās ir kļūt par sievieti žirafi.

Losandželosas iedzīvotāja jau trīs gadus rūpīgi īsteno savu plānu, pakāpeniski palielinot vara gredzenu skaitu ap savu kaklu, un tuvākajā laikā viņa tiks jau pie vienpadsmitā riņķa.

"Par žirafi es sevi iztēlojos jau kopš mazām dienām," neslēpj Sidnija, kura izjūt gara radniecību ar Taizemes un Birmas sievietēm, kam ir tā laime dzīvot valstīs, kur izstiepts kakls tiek uzskatīts par skaistuma etalonu.

"Skolas laikā citi bērni mani apsaukāja par žirafi, bet es par to tikai priecājos un pa jokam centos savu kaklu izstiept aizvien garāku," stāsta Sidnija, kura šīs tieksmes dēļ ilgi cieta, līdz nolēma nopietni ķerties klāt kakla pagarināšanai.

"Apslēpt vēlmi pagarināt kaklu es centos ar riņķi mēlē un tetovējumiem, bet nekas mani nespēja apmierināt. 2011. gadā es sāku kakla pagarināšanas procesu, un uz to mani iedvesmoja Lady Gaga, kura savās dziesmās aicina sekot savam mērķim.

Tagad mani visā pasaulē pazīst kā sievieti žirafi. Par savu progresu esmu lepna un apmierināta. Drīzumā savai kaklarotai pievienošu vienpadsmito gredzenu, un tad nu gan atpakaļceļa nebūs," priecājas "žirafe".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!