Foto: Publicitātes foto

Šovasar Liepājas kokteiļbārs Red Sun Buffet sadarbībā ar vīriešu žurnālu FHM sarīkoja konkursu Seksīgākais dibens 2013, kurā uzvaras laurus plūca ventspilniece Linda Stebule (attēlā), kura tagad beidzot atklāj, kāds ir viņas tvirtā dupsīša noslēpums.

"Es nopietni trenēju sevi gan fiziski, gan morāli, jo studēju fizioterapiju - bez fiziskajām aktivitātēm šajā profesijā nevar iztikt. Cenšos neieslīgt rutīnā un trenēties visdažādākajos veidos," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Linda.

Jauniete ikdienā aktīvi sporto un ir viena no basketbola kluba Ventspils karsējmeitenēm, tādēļ fiziskās aktivitātes ir neatņemama viņas ikdienas sastāvdaļa.

"Esmu gājusi uz Body Art nodarbībām, kuras man palīdzēja tikt pie šādas pēcpuses, savukārt mājās piekopju jogas terapiju.

Ik pa laikam arī apmeklēju svara zāli un nedēļas nogalēs trenējos kopā ar savām basketbola kluba Ventspils karsējmeitenēm - vingrinājumi ir visdažādākie, un to izpildes veidi vēl jo vairāk," stāsta seksīgākā dibena īpašniece.

Meitene citām daiļā dzimuma pārstāvēm silti iesaka piekopt veselīgu dzīvesveidu un sekot līdzi tam, kas ikdienā tiek lietots uzturā. Liela padomdevēja jaunietei ir arī karsējmeiteņu komandas trenere, kura arī jaunieti pamudinājusi piedalīties konkursā.

"Piedalīties konkursā tiešām nebija mana ideja. Karsējmeiteņu komandas trenere mani pamudināja nosūtīt pieteikumu. Viss sākās, kā joks - "kā būtu, ja būtu?" -, bet beidzās ar uzvaru konkursā un neaizmirstamām atmiņām no pasākuma, ballītes un abām foto sesijām. Vēl šodien saku lielu paldies savai komandai, kas ar mani strādāja," stāsta jauniete.

Iegūstot seksīgākā dibena titulu, Lindai tika sniegta iespēja piedalīties neaizmirstamā foto sesijā, kuras ietvaros tapušās bildes vēlāk tika publicētas žurnālā FHM.

"Draugi un tuvinieki bija priecīgi un pārliecinātāki par mani pašu, jo tieši no viņiem es saņēmu vislielāko atbalstu un pamudinājumu uz šīm trakulībām.

Vairums no tuvākajiem draugiem pirmajā dienā izķēra FHM žurnālu veikalos, un radinieki pat aizveda dažus eksemplāru draugiem uz Īriju," pozitīvi piebilst Linda.

Pēc uzvaras konkursā meitenes dzīvē īpaši nekas nav mainījies, taču viņa nenoliedz, ka zināmu atpazīstamību, pateicoties skaistajam dupsim, ir iemantojusi.

"Protams, bija un ir lielāka uzmanība no sabiedrības, īpaši nepazīstamiem cilvēkiem, kuri zina par konkursu, tādēļ mani atpazīst.

Piemēram, kad tika izdots FHM žurnāls, kurā bija foto sesija un intervija ar mani, saskāros ar gadījumu, kad, ejot pa veikalu, aiz sevis dzirdu, kā puiši savā starpa diskutē un mēģina saprast, vai esmu "tā meitene, kas bija žurnālā".

Kad žurnāls parādījās veikalu plauktos, devos pēc viena eksemplāra priekš sevis. Stāvot veikala garajā rindā un šķirstot izdevumu, blakus stāvošais vīrietis ar apjukušu skatienu vairākas reizes paskatījās uz mani, tad uz bildēm, un atkal uz mani, līdz pavaicāja, vai attēlos esmu redzama es.

Kopumā ir augusi mana pašpārliecinātība par sevi, spējām izdarīt kaut ko traku, kā arī pozitīvāk raugos uz dzīvi," noslēgumā saka Linda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!