Foto: AFP/Scanpix/LETA

Pērn septembrī 91 gada vecumā aizsaulē devās "Playboy" dibinātājs Hjū Hefners. Mūža nogalē daudz piedzīvojušais kungs apprecējās ar par sevi 60 gadus jaunāko modeli Kristālu, kura, kā pati atklājusi nesenā intervijā, joprojām nav tikusi pāri vīra zaudējumam.

"Es pēc viņa ilgojos katru dienu," Austrālijas izdevumam "The Sunday Telegraph" nesen stāstījusi Kristāla, kura arī atklājusi – pēc Hjū nāves ļoti mainījies viņas dzīvesstils. Tas, kas modelei agrāk šķita tik svarīgs, tagad vairs neesot nozīmīgs.

Kā atzinusi Kristāla, viņa pēc vīra nāves gandrīz pavisam atteikusies no dekoratīvās kosmētikas. Tāpat arī viņa sākusi ģērbties vienkāršāk un neraujas pēc publicitātes.

"Augsti papēži, kleitas un biezs grims nekad mani nav raksturojis. Es nekad neesmu bijusi tā personība. Varbūt es iejutos lomā, jo man likās, ka esmu daļa no "Playboy" un man jāpucējas. Man šķiet, ka tagad es vairāk esmu es pati – esmu piezemētāka, mazāk krāsojos. Tā es jūtos visērtāk," skaidrojusi modele.

Arī Kristālas sociālo tīklu profilos publicētās bildītes liecina – pēc vīra nāves viņas dzīve ļoti izmainījusies. Provokācijas un seksīgi tuvplāni atstāti pagātnē.

Tiesa, lai gan kopš Hjū nāves pagājis jau gandrīz pusgads, viņa sieviņa joprojām nav samierinājusies ar domu, ka mīļotais devies aizsaulē.

"Viņš man daudz iemācīja. Viņš man iemācīja mīlestību. Viņš man iemācīja laipnību, jo viņš pret visiem izturējās laipni, visi bija mīļi gaidīti viņa mājās, tam nebija nekādas nozīmes, kas tu tāds esi," savā pirmajā intervijā austrāliešu presei sacījusi Hefnera atraitne.

A post shared by Crystal Hefner (@crystalhefner) on Dec 25, 2017 at 1:07pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!