Foto: DELFI

19 skaistas meitenes šobrīd gaida žūrijas lēmumu par to, kura no viņām kā aktrise būs redzama seriālā "Viņas melo labāk". Viena no pamanāmākajām šajā kompānijā ir Raimonda Mazbursa (attēlā), kuras gaišos matus, tumšās acis, stilīgos tetovējumus un viltīgo smaidu jau ievērojuši vietējie ballīšu mīļotāji.

Kā "Delfi Izklaidei" atklāj Raimonda, viņas profesionālā niša ir ballīšu organizēšana un dīdžeju piesaistīšana pasākumiem. "Savienoju patīkamo ar lietderīgo," smejas atraktīvā meitene.

Meitenes motivācija, piesakoties lomai populārajā vasaras seriālā, bijusi pavisam elementāra. "Ja es kaut ko uzsāku, man tas izdodas. Lai man kaut kas nesanāktu? Aizmirsti!" smejas Raimonda, piebilstot gan, ka, pati sev par pārsteigumu, atlasē bijusi "šausmīgi satraukusies".

"Visu savā dzīvē daru ar pārliecību, ka izdosies, bet šī ir pirmā reize, kad nezinu, vai sanāk," par atlases rezultātiem un iespējamo karjeru TV spriež Raimonda. Viņa atklāj, ka tas, kas mazliet baida šajā sakarā, ir publiskai atpazīstamībai sekojošā tautas reakcija.

"Latvieši ir skaudīga tauta, kas nespēj pieņemt citu panākumus. Kā kādam kas izdodas, sākas negatīvie komentāri – tas ir tas, kāpēc mani popularitāte mazliet biedē," atzīstas Raimonda, kura, strādājot savā sfērā, jau sapazinusies ar dažādām Latvijas zvaigznēm, piemēram, Edgaru Toretto, tāpēc daudz dzirdējusi par saldās slavas rūgto pusi.

Par savu trumpi, kas varētu palīdzēt ceļā uz lomu seriālā, Raimonda uzskata spilgto ārieni. "Tie ir mani gaišie mati, tumšās acis, tetovējumi un viltīgais smaids.

Katrs tetovējums simbolizē kādu manas dzīves posmu, atgādina, lai es to neaizmirstu. Savukārt ģērbjos es pēc sajūtām.

Ja šodien jūtos kā mazs puišelis, uztaisīšu grebeni, uzvilkšu platas bikses un arī ārēji būšu tāds puišelis. Savukārt, ja jūtos sievišķīgi, varu kārtīgi sapucēties," savus knifiņus atklāj Raimonda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!