Foto: Kristaps Bardziņš
Ceturtdienas, 18. jūlija, vakarā Rīgā notika par tradīciju kļuvušās slepenās pop-up piknika vakariņas "L'elegante Pop-Up Picnic". Arī šoreiz baltais pikniks bija izpelnījies lielu ļaužu interesi, un elegantā pasākuma viesu vidū netrūka sabiedrībā zināmu ļaužu – mūziķu, TV "seju", aktieru un citu radošu personību.

Jau vēstīts, ka pasākums norisinājās laukumā pie Kongresu nama. Šajā zīmīgajā vietā pirms pieciem galdiem notika pirmais publiski pieejamais baltais pikniks, un pop-up brīvdabas ballīte laika gaitā kļuvusi par neatņemamu vasaras tradīciju.

Koncepts ik gadu ir nemainīgs – intriga par slepenā piknika norises vietu tiek saglabāta līdz pēdējam brīdim. Arī šoreiz dalībnieki tikai pāris stundas pirms vakariņām uzzināja, kur viņiem jādodas, līdzi ņemot savu vīnu, uzkodas un visu nepieciešamo skaistam galda klājumam.

Piknika viesu vidū bija daudz sabiedrībā zināmu kungu un dāmu – TV personības Aivis un Lelde Ceriņi, māksliniece un politiķis Ieva un Mārtiņš Bondari, ēdienu lietpratēja Signe Meirāne, uzņēmēja Marika Ģederte, aktrise Agnese Zeltiņa, sabiedrības dāma Ieva Adamss, modele Līga Zemture, bērnu modes blogere Santa Pīlēna, dziedātāja Samanta Tīna , dziedātājas Dvīnes, mūzikas menedžere Santa Kola, modele Diāna Kubasova, dūla Katrīna Puriņa – Liberte, aktrise Dārta Daneviča un daudzi citi atpazīstami ļaudis.

Neatņemama slepenā piknika tradīcija ir tērpšanās baltā, un visi pasākuma viesi bija pieturējušies pie tematikas, priecējot ar elegantu apģērbu, pieskaņotām rotām un aksesuāriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!