Foto: Publicitātes attēli
Piektdien, 1. oktobrī, kanālā TV6 plkst. 21.00 realitātes šova "Lauku sēta" jaunākajā sērijā skatītājiem bija iespēja pēdējo reizi satikt iemīļoto televīzijas šovu zvaigzni Gunāru Sārtaputnu, kurš aizvadītajā nedēļā devās mūžībā.

Šonedēļ saimnieki atstājuši "Lauku sētas" dalībniekiem jaunu uzdevumu – atpūtas zonas iekārtošanu saimniecībā, izveidojot ugunskura vietu, bāra leti, pirtiņu un šūpoles.

Kamēr visi ir darbos līdz ausīm, negaidīti ieradās iepazīšanās šovu veterāns – Gunārs Sārtaputns no Balviem. Šķiet, dalībnieki baidījās, ka Gunārs varētu būt konkurents un jau paspējuši aprunāt, ka Gunārs vairāk brauc ar muti, nekā ir palīgs darbos. Uzzinājuši, ka viņš ieradies tikai uz vienu dienu izmēģināt "Lauku sētu", dalībnieki atmaigst un ļaujas Gunāra pērienam pirtiņā. Taču tad sāk plosīties postošs negaiss...

Šovs "Lauku sēta" filmēts šā gada jūlijā, un Gunāra ierašanās Tērvetē pie šova dalībniekiem bija pēdējā reize, kad slavenais vecpuisis ticis kameru iemūžināts. Pagājušajā nedēļā "Delfi" noskaidroja, ka Gunārs devies mūžībā 60 gadu vecumā. Kolorītais Gunča miris no slimības.

Lai arī TV šovos viņš meklēja draudzenes un tika dēvēts par vecpuisi, gluži vecpuisis viņš nebija – Gunārs mūža laikā reiz bija precējies, tad šķīries; viņam ir divi pieauguši bērni. Daudzo šovu filmēšanas gados jaunu dzīvesbiedri viņam tā arī neizdevās atrast.
Foto: Publicitātes attēli

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!