Foto: Privātais arhīvs

Mēdz uzskatīt, ka Latvijā dzīvo vienas no skaistākajām sievietēm pasaulē. Tāpat jāatzīmē fakts, ka daudzu daiļo meiteņu mīļākā nodarbe ir seksīgu selfiju jeb pašbildīšu veidošana, un vietnē Instagram beidzot izveidots unikāls foto blogs, kurā vienuviet apkopoti pašu pievilcīgāko Latvijas dāmu attēli.

Pirms aptuveni diviem mēnešiem izveidots Instagram blogs Latvian rating, kurā tiek publicētas daiļāko Latvijas meiteņu bildītes. Īsā laikā blogs izpelnījies milzīgu ievērību, un tam jau ir gandrīz četrtūkstoš sekotāju.

Vietnē jau publicēti 83 skaistuļu foto, un bloga izveidotāji, kuru vārds pagaidām nav zināms, katras meitenes daili novērtējuši skalā no viens līdz desmit. Turklāt skaistāko Latvijas sieviešu vidū iekļautas arī vairākas sabiedrībā zināmas dāmas.

Tā, piemēram, naktskluba Coyote Fly kurinātājas Lienes Ušakovas jeb Seksīgās Lee daile novērtēta ar astoņām ballēm. Savukārt hokejista Sanda Ozoliņa bijušās draudzenes, modeles Samantas Priedītes, skaistums izpelnījies atzīmi 8,4.

Kā vēsta daiļavu apkopojuma izveidotāji, visām tām meitenēm, kuras sevi uzskata par skaistām un vēlas, lai viņu ģīmīši gozējas blogā, savs foto jānosūta Latvian rating radītājiem, kuri vēlāk bildi izvērtēs un, ja tā atbildīs visiem kritērijiem, izliks publiskai apskatei. Ar visu foto blogu iespējams iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!