Foto: Vida Press

Izdaudzinātais angļu futbolists Deivids Bekhems joprojām tiek uzskatīts par vienu no seksīgākajiem un iekārojamākajiem planētas vīriešiem, taču viņam uzradies sīvs konkurents – paša 16 gadus vecais dēls Bruklins (attēlā), kurš aug par īstu siržu lauzēju.

Futbolista un viņas sievas, savulaik populārās popgrupas Spice Girls bijušās dalībnieces Viktorijas, ģimenē aug četri bērni. Dēli Bruklins, Romeo un Krūzs, kā arī meitiņa - pastarīte Hārpere.

Bērni jau ir pieraduši pie pastiprinātas mediju ievērības, starmešu gaismām un fotoaparātu zibšņiem, un slavenās britu ģimenītes dzīve regulāri tiek iztirzāta ne tikai Anglijas, bet arī citu zemju tabloīdos.

Pēdējā laikā īpaši lielu uzmanību izpelnījies Bruklins, kurš pavasarī atzīmēja 16 gadu jubileju. Dažādu zemju medijos ar apskaužamu regularitāti parādās Bekhema vecākā dēla vārds, un pēdējie virsraksti liecina, ka viņš sajūsminājis tūkstošiem sieviešu, vietnē Instagram publicējot savas kailās muguras bildi, un ka viņam izveidojušās attiecības ar modeli vārda Sonja.

Working out

A photo posted by Brooklyn Beckham (@brooklynbeckham) on

Bruklins ir aktīvs sociālo tīklu lietotājs, un viņa Instagram foto blogs piesaistījis jau vairāk nekā četrus miljonus sekotāju, no kuriem lielāko daļu veido pusaugu meitenītes un sievietes. Savukārt izdevums The Daily Mail Bruklinu jau pasludinājis par jauno tīņu elku.

Tiesa, laiks rādīs, vai viņam popularitātes ziņā izdosies pārspēt šī brīža pusaudžu dievināto un pielūgto elku Džastinu Bīberu, kurš tiek dēvēts par dziedātāju, lai gan pēdējā laikā viņa vārds vairāk saistās ar raudāšanu uz skatuves, braukšanu dzērumā un iekulšanos nepatikšanās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!