Foto: Vida Press
Smaga dillemma skārusi Bekhemu ģimeni: nākamvasar tiks dzertas dēla Bruklina kāzas, bet diez vai tajās piedalīsies abi britu karaļnama pāri – Viljams un Katrīna, Harijs un Megana. Jāizvēlas ir viens, vēsta britu tabloīdi.

Viktorija un Deivids Bekhemi jau daudzus gadus ir "tuvos draugos" ar britu karaliskās ģimenes Kembridžas un Saseksas hercogiem. Tagad, kad tiek organizētas Bekhemu pāra vecākā dēla Bruklina kāzas, tiek veidots svinību viesu saraksts. Kā vēsta tabloīds "Closer", Viktorija nu nonākusi izvēles priekšā, kuru no hercogiem uz šīm kāzām aicināt.

Bekhemu pāris bija lūgto viesu vidū gan prinča Viljama kāzās ar Keitu Midltoni, gan prinča Harija kāzās ar Meganu Mārklu. Kad prinči jau bija apprecējušies, Bekhemiem izveidojusies visai tuva draudzība ar abām hercogienēm.

Taču nu jau pusotru gadu starp abiem brāļiem un viņu sievām valda visai saspīlētas attiecības, tāpēc uz kāzām būšot jāielūdz tikai viens no pāriem, un šis jautājums esot īstenas galvassāpes Viktorijai Bekhemai, jo viņa vēlas saglabāt labas attiecības ar visiem.

Lūgto viesu jautājums kļuva aktuāls pēc tam, kad bijušais ASV prezidents Baraks Obama, augusta sākumā vērienīgi atzīmējot savu 60. jubileju, uz svinībām tomēr neielūdza hercogieni Meganu, ar kuru Obamām iepriekš bija lieliskas attiecības. Kā ziņo "Ok!", šīs attiecības pasliktinājušās pēc tam, kad Megana un Harijs publiski Opras Vinfrijas šovā kritizēja britu karaļnamu un tajā notiekošo. Obamas ir lojāli Lielbritānijas karalienei Elizabetei II.

Viktorijas un Deivida Bekhema vecākais dēls Bruklins iecerējis kāzas ar jauno aktrisi Nikolu Pelcu. Šobrīd 22 gadus vecais puisis savu mīļoto meiteni bildināja 2019. gadā. Nikolu kā topošo vedeklu ļoti labi pieņēmusi Bekhemu ģimene. Jauniešu kāzas tiek plānotas nākamā gada jūlijā, tās tikšot svinētas Itālijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!