Foto: DELFI

Valentīna dienā daudzi mīlētāji kaļ plānus par to, kā atzīmēt šo romantisko notikumu. Aktuāli kļūst jautājumi – ko dot un ko saņemt. Aktrise Kristīne Belicka (attēlā) uzskata, ka attiecībās ir svarīgi jau laikus noskaidrot, kāda ir otra cilvēka "mīlestības valoda".

"Man tā ir dāvanas un otra cilvēka sacītais. Man ļoti patīk, ja man kaut ko uzdāvina, kā arī vienmēr jūsmoju, kad mīļotais vīrietis man velta skaistus vārdus," sarunā ar "Delfi Izklaidi" pastāsta Belicka, kura ir sapratusi, ka attiecībās ir svarīgi pēc iespējas ātrāk noskaidrot, kāda mīlestības valoda patīk otram cilvēkam.

"Katram šī mīlestības valoda ir atšķirīga un kombinējas no vairākām iezīmēm. Piemēram, citi to vislabāk izjūt caur pieskārieniem vai kopīgi pavadītiem brīžiem. Tad, kad tu saproti, kas otru visvairāk uzrunā un iemācies viņam to sniegt, attiecības iegūst pavisam citu vērtību," secina simpātiskā aktrise.

"Ja godīgi, es vispār neesmu romantiska sieviete un uzskatu, ka, ja satiekas divi īstie cilvēki, tad starp viņiem viss notiek dabiski, tomēr man ļoti patīk tādi sīki uzmanības apliecinājumi," savas sievišķīgās vājības atklāj Belicka.

"Piemēram, mani ļoti iepriecina, ja mīļotais cilvēks no rīta man pagatavo kafiju. Nav obligāti jāpienes gultā – der arī virtuvē. Galu galā gultā ir jādara citas lietas," smej Belicka. Viņa arī pauž viedokli, ka tieši vīrietim ir jābūt tam, kurš apdāvina un lutina sievieti – nevis otrādi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!