Foto: instagram.com/tobysheldon/
Aizvadītajā nedēļā pasauli pāršalca vēsts, ka bez vēsts pazudis tīņu dievinātā dziedātāja Džastina Bībera līdzinieks Tobiass Strebels (attēlā). Tagad tapis zināms, ka vīrietis ņēmis nelabu galu – viņš atrasts miris.

Kā vēsta ārvalstu mediji, Tobiasa jeb Tobija, kā viņu mīļi dēvē draugi, līķis atrasts kādā motelī netālu no Losandželosas. Šobrīd ierosināts kriminālprocess un norisinās lietas izmeklēšana. Nāves iemesls pagaidām ir neskaidrs. Zināms vien tas, ka viesnīcas istabiņā atrastas narkotikas.

Jau vēstīts, ka 35 gadus vecais Bībera fans, kurš veicis virkni plastisko operāciju, lai pēc iespējas vairāk līdzinātos savam elkam, pazuda 18. maijā. Kā policijai pastāstījis kāds vīrieša draugs, viņš pirms mīklainās pazušanas izšķīries no sava mīļotā vīrieša.

Kādā intervijā Tobiass savulaik atzinies, ka, viņaprāt, Džastins Bībers esot neizmērojami skaists, un daba dziedātāju apveltījusi ar izteiktiem vaigu kauliem, lielām acīm un pilnīgām lūpām, kas iedvesmojušas pēc šiem standartiem tiekties arī Strebelu.

Pēdējo gadu laikā vīrietis dažādās plastiskajās operācijās iztērējis aptuveni 87 tūkstošus eiro, un Tobisa seja laika gaitā ieguvusi Bībera piemīlīgā ģīmīša aprises. Tas, protams, 35 gadus vecajam fanātam zināmās aprindās nesis visnotaļ lielu slavu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!