Foto: Publicitātes foto

Stilīgos apvienības Bermudu divstūris dalībniekus – brālēnus Bicepu un Tricepu (abi attēlā) pašlaik dēvē par iekārojamākajiem pašmāju mūziķiem. Puišiem gan slava nav sakāpusi galvā, un viņi gatavi atklāt savus meiteņu savaldzināšanas noslēpumus arī citu rajonu puišiem.

"Mēs esam skarbi puikas vēl skarbākā pasaulē. Taču drīzāk Zorro un Spaidermens pārstās maskēties, nekā mēs sāksim to darīt. Jā, mūs ielās atpazīst - ik pa brītiņam Statoils uzsauc benzīnu, šur tur arī veikalos par preci nepaprasa naudiņu. Patiesībā baigi pozitīvi, paldies," sarunā ar DELFI Izklaide par milzīgajiem slavas apmēriem stāsta Biceps.

Brālēni var lepoties ne tikai ar prasmi radīt hitus, kuras dēļ pusgada laikā kļuvuši par megazvaigznēm, bet arī ar lielisku izskatu. Puiši, kuri jau kļuvuši par visas Latvijas meiteņu mīluļiem, atklāj, ka īpaši piestrādā pie tā, lai būtu tik iekārojami.

"Puisim jābūt nesamākslotam, inteliģentam, skaistam, glamūrīgam, viennozīmīgi ar sešpaku, ar humora izjūtu. Biezs maciņš arī neskādēs. Spēks ir bumbās," bermudiešu skaistuma noslēpumus atklāj Biceps.

Lai uzturētu sevi formā, puiši regulāri apmeklē virkni procedūru - viņi iet uz solāriju, SPA, masāžām, jogu, skābekļa kapsulām, ik pa laikam aiziet uz pīlingu un pa retam apmeklē arī zobārstu, dietologu un stilistu.

"Vispār lielus rezultātus var iegūt arī ar pašiedvesmu. Trenažieru zāli cenšamies apmeklēt every day. Bicepss ir divgalvains muskulis. Daudzi cilvēki šo muskuli uzskata par pašu galveno. Bet kājas ir visa pamats - tas, no kā viss sākas. Ja jums nebūs stipras kājas, arī muguras muskuļus nevarēsiet attīstīt," pareizi trenēties pamāca Biceps.

Viņa brālēns savukārt atgādina, ka arī tricepsa trenēšanu nedrīkst atstāt novārtā, jo tas aizņem divas trešdaļas no kopējā augšdelma apjoma.

"Trenējos jau kopš bērnu laikiem, līdz ar to esmu izcili seksīgā fiziskā formā. Noteikti lepojos ar savu rekordu - 15 reizes pievilkos ar vienu roku. Bija grūti, bet mana roka ir trenēta dažādos veidos, tā spēj visu," ar savu sportisko formu lepojas Triceps.

Biceps savukārt uzskata, ka lielākais smagums, ko puišiem diendienā nākas celt, ir slavas smagā nasta. Bermudu divstūra puišiem nevar paiet garām, tos nepamanot, arī viņu stilīgās ārienes dēļ. Arī šajā sakarā mūziķi var dot dažus noderīgus padomus.

"Stilīgs noteikti ir sarkanas krāsas topiņš, biksītes un ķēde, ne govs ķēde, bet zelta ķēde, lai dāmas jūt, kurš ir šeit noteicējs. Kruti arī ir tie mēteļi, tādi kā vampīru slepkavām. Es gan tādus nevalkāju un neuzskatu tos par stilīgiem.

Stilīgs čalītis ir tas, kurš klausās Bermudu divstūri, atbalsta mūs končos un met ar tomātiem tiem, kuri tā nedomā," modes aktualitātes iesaka Triceps.

Viņš atzīstas, ka pirms koncertiem nereti viss notiekot tik lielā steigā, ka brālēniem nav laika kārtīgi uzcirsties, taču viņi nekad nekāps uz skatuves nemazgātās biksēs un bez sačinītiem matiem.

Tomēr simpātiskie brālēni atzīst - lai iepatiktos meitenei, svarīgs ne tikai izskats. "Lai pievērstu meitenes uzmanību rajončikā, ir jābūt krutam, stilīgam džekam, nevis vampīru slepkavam garā mētelī. Nu, tas arī var iedarboties, bet tikai tad ja meitene ir vampīrs, bet ja nē, nekas nesanāk," filozofē Triceps.

"Mīliet meitenes, viņas ir tā vērtas," piebilst Biceps.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!