Foto: LETA
Bijusī TV3 ziņu moderatore un radio ētera personība Agnese Vārpiņa nu ir jaunā kolektīvā – viņa ir Dailes teātra komunikācijas daļas vadītāja.

Pēc aiziešanas no televīzijas un radio Agnese Vārpiņa bija ministra padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā, bet nu kļuvusi par Dailes teātra runassievu.

Kā izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj Dailes teātra direktors Juris Žagars, Vārpiņu izdevies pārvilināt uz darbu teātrī. Viņa tikusi uzrunāta jau tad, kad teātra vadībā nonāca pats Žagars un režisors Viesturs Kairišs. "Viņa ir viena no visaugstākās raudzes profesionāļiem, cilvēks, kas ir regulārā kontaktā ar kultūras notikumiem un aktivitātēm. Toreiz Agnese bija aizņemta darbā ministrijā. Tagad radās izdevība viņai piedāvāt darbu teātrī, jo Agnese gribēja savā dzīvē kaut ko pamainīt," skaidro Žagars.

Par pievienošanos Dailes teātra kolektīvam prieku pauž arī pati Vārpiņa – viņa min, ka arī Dailes teātra dibinātājs režisors Eduards Smiļģis savulaik pats ir strādājis ministrijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!