Foto: Publicitātes foto

Skaistumkopšanas salona BB Binnija īpašniece un šova Precamies!?! vadītāja Binnija Ārberga (attēlā) ir sieviete, kuras ikdiena ir piedzīvojumiem un notikumiem bagāta, tādēļ viņai nav laika stundām stāvēt pie plīts. Binnija iecienījusi vasarīgu rauša recepti, kura pagatavošana neaizņem daudz laika.

Lai pagatavotu viņas iecienīto rausi, nepieciešama kārtainā rauga mīkla, parmezāna siers, grilēta marinētā paprika, mocarellas siers, tomāti un bazilika lapiņas.

"Kā jau sliņķim pienākas, veikalā nopērku saldētu kārtaino mīklu. To atdzesē, izklāj un izrullē pa visu cepešpannu. Pa virsu plānā kārtiņā uzber rīvētu parmezāna sieru un izkārto marinēto papriku, kuru var nopirkt veikalos, burciņās," DELFI Izklaidei gatavošanas gaitu atklāj Binnija.

Pēc tam visu veidojumu liek cepeškrāsnī 200 grādu karstumā un cep aptuveni 10 līdz 15 minūtes. Kā saka Binnija, mīkla ir gatava, kad tā kļuvusi zeltaini brūna. Pašam uz aci tas jānosaka.

"Kamēr viss krāsnī cepas, sagriež mocarellas sieru un tomātus plānās šķēlītēs. Kad mīkla krāsnī pārvērtusies par kraukšķošu, burvīgi smaržojošu, netveramu rausi, to izņem no krāsns un virsū kārto mocarellu, tomātus un pārkaisa ar bazilika lapiņām.

Garšīgi bez gala un viegli, jo vasarā ir daudz kā cita, daudz aizraujošāka, ko darīt," rauša pagatavošanu rekomendē Binnija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!