Foto: Privātais arhīvs

Sabiedrisko attiecību speciālists un modes blogeris Deniss Ševeļovs (attēlā) plašākas publikas vērtējumam nodevis savus bērnības attēlus, kuros nekas neliecina, ka kādu dienu mazais zēns kļūs par stila ekspertu un vienu no apspriestākajiem personāžiem Rīgas saviesīgajā dzīvē.

Deniss publicējis bildes no vairākiem dzīves periodiem - vienā no attēliem viņš redzams kā mazs, blonds pirmklasnieks, savukārt pie otras bildes apraksta viņš paskaidro, ka redzamajā attēlā ir desmit gadus vecs.

Ševeļova draugi un paziņas izteikuši vairākus komplimentus, ka viņš bērnībā bijis piemīlīgs un jauks puisēns. Arī Denisa apģērbs attēlos ir pavisam parasts.

Modes blogeris padalījies arī ar bildi, kurā viņam ir aptuveni sešpadsmit gadi un viņš mācās devītajā klasē. Arī šo fotogrāfiju Denisa draugi atzinuši par labu esam, un daži pat izsakās, ka Ševeļovs šajā vecumā bijis varen seksīgs.

Mācoties pirmajā klasē, Deniss bijis blondas matu sasukas īpašnieks, taču pēdējo gadu laikā viņa matu tonis, tāpat kā griezums, mainījies vairākkārt
- pēdējo gadu laikā puisis piedzīvojis īstu stila evolūciju un no parasta zēna pārvērties par pamanāmu un modīgu vīrieti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!