Foto: Vida Press

Naktī no svētdienas un pirmdienu Losandželosā tika sadalītas prestižās "Grammy" mūzikas balvas. Savukārt pēc svinīgās ceremonijas popmūzikas zvaigznes vakartērpus nomainīja pret daudz brīvāku apģērbu, lai sirsnīgi atzīmētu savus panākumus kādā no daudzajiem burziņiem. Lauvas tiesu uzmanības izpelnījusies dziedātāja un repere Lizzo.

Jau vēstīts, ka uz sarkanā paklāja Lizzo gozējās pieguļošā, elegantā vakarkleitā, kas izcēla viņas kuplās auguma aprises. Savukārt pēc svinīgās balvu pasniegšanas dziedātāja pārģērbās provokatīvā minikleitā.

Lizzo ir viena no šī brīža spilgtākajām un redzamākajām "body positive" kustības popularizētājām, un, kamēr citas dāmas ar pilnīgām auguma aprisēm vairās no atklātiem tērpiem, Lizzo gan uz skatuves, gan arī ikdienā nebaidās provocēt.

Arī uz "Grammy" burziņu viņa bija devusies gana izaicinošā tērpā. Mūziķes izvēlētā minikleita ar zebras apdruku pilnībā atsedza viņas kājas, un, lai gan Lizzo nevar lepoties ar izcili trenētām, vingrām ciskām, viņa nekautrējās šo savu ķermeņa zonu lepni izrādīt fotogrāfiem, kārtējo reizi laužot pretrunīgi vērtētos skaistuma standartus un iedvesmojot arī citas sievietes pārkāpt pāri saviem kompleksiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!