Foto: Privātais arhīvs
Bokseris Kristaps Zutis gluži nesen pieteica sevi ēdināšanas biznesā un atvēra iestādi "Zēstuve", kas specializējas gruzīnu virtuves gardumu hinkaļu un hačapuri gatavošanā. Bet nu Zutis savu lolojumu pārdod. Sarunā ar portālu "Delfi" Zutis skaidro šāda lēmuma iemeslus.

"Zēstuve" īsā laikā kļuva visai populāra ēšanas vieta – tam par labu nāca gan aktivitātes sociālajos tīklos, gan ēdēju atsauksmes par maltīšu kvalitāti. Tomēr otrdien iestādes saimnieks Kristaps Zutis "Instagram" platformā vēstīja, ka "Zēstuvi" pārdod.

Kā viņš skaidro portālam "Delfi", uzņēmums izveidots partnerībā ar kādu cilvēku, kurš nav attaisnojis uz sevi liktās cerības. "Partneris pievīla, viņam ir atkarības problēmas un mūsu sadarbība izjuka," skaidro Zutis. Bokseris "Zēstuvē" atbildēja par mārketinga aktivitātēm, bet beigās sanācis, ka "man pašam jāmazgā arī trauki".

Ēdināšanas bizness Kristapam izrādījies pārāk daudz laika, enerģiju un prasmju paģērošs, un tīri fiziski viņam vienam tam vairs neesot dukas, tāpēc nolemts "Zēstuvi" pārdot tālāk kādam prasmīgākam saimniekam. "Bizness ir smags; komandā jābūt vismaz vienam, kurš kaut ko saprot," secina Zutis.

Vaicāts, kāda ir, summa, ko Zutis gribētu saņemt par "Zēstuvi", viņš min 10 līdz 12 tūkstošus eiro, taču par mazāku summu būtu gatavs arī pats palikt šajā rūpalā un pārdot daļu jaunajam partnerim – arī pret šādu variantu viņam iebildumu nebūtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!