Foto: Publicitātes attēli
TV3 šova "Stilistu kaujas" modes ekspertu pēdējā sezonas cīņa ir klāt. Trešdien, 17. jūnijā, stilistiem Dacei Bahmanei-Krieviņai, Aleksandram Pavlovam un Laurai Valutai būs jāsapošs atraktīvo dziedātāju Ievu Sutugovu albuma prezentācijas pasākumam.

Dziedātāju Ievu Sutugovu raidījumam pieteicis viņas jautrais un asprātīgais brālis Mārtiņš.

Ņemot vērā, ka albuma prezentācijas pasākumam konkrēta "dress code" nav, Ievas brālis ļauj stilistiem izpausties pēc saviem ieskatiem, iekļaujot arī kaut ko no roķīgā tēla.

Pati Ieva atzīst, ka aksesuārs ko noteikti uzvilktu, ir ādas jaka, taču viņa ir arī satraukta par to, vai brālis nebūs devis arī kādu "interesantu" uzdevumu, jo par humora izjūtas trūkumu viņš nevarot sūdzēties...

Frizētavā Ievu sagaidīs pārsteigumi, jo friziere Silga ir pārliecināta, ka īsi un blondi mati Ievai izskatīsies ļoti labi, friziere sola izmantot arī "mašīnīti", vai tas nozīmē, ka Ievu sagaida zēngalviņa?

Kā lielākais izaicinājums modes ekspertiem būs Ievas īsais augums, kuram būs jāpielāgojas tērpu meklēšanā un tas nemaz nebūs vienkārši.
Kā modes eksperti tiks galā ar šo šķietami ikdienišķo uzdevumu? Vai Ieva nebūs vīlusies Mārtiņa izvēlē? Skaties šova "Stilistu kaujas" noslēdzošo raidījumu jau šo trešdien, plkst. 21.40 TV3!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!