Foto: Vida Press

Novembra vidū Sanpaulu norisinājās pretrunīgi vērtētā ikgadējā dupšu skaistumkonkursa "Miss Bum Bum" fināls, kurā uzvaras laurus plūca 28 gadus vecā Rozija Olivjēra. Šomēnes atklājies, ka neilgi pēc konkursa uzvarētāja piedzīvojusi ļoti nepatīkamu starpgadījumu, kura dēļ viņai nācies vērsties policijā.

Izdevums "The Sun" vēsta, ka dažas stundas pēc kronēšanas kāds izvirtulis mēģinājis apgrābstīt Rozijas neticami daiļo dibenu. Incidents noticis klubā, kur norisinājusies konkursa ballīte.

Tiesa, daiļavas apgramstītājs no viņas saņēmis pļauku, bet Rozija uzskata, ka tā viņam nav bijusi pietiekoša mācība.

Brazīlijas skaistākās sēžamvietas titula īpašniece vērsusies policijā, jo vēlas noskaidrot uzmācīgā tipiņa identitāti.

Sieviete vēlas panākt, lai konkursa organizatori policijā iesniedz video novērošanas kameru ierakstus. "Tas, ka esmu "Miss Bum Bum" titula īpašniece, nenozīmē, ka neesmu pelnījusi respektu," mediji citējuši Roziju.

Kā vēsta mediji, ja Rozija kaut ko ieņēmusi galvā, viņa to arī īstenos, un vīrietis, kurš atļāvās palaist rokas, visticamāk, netiks cauri sveikā. To, ka valšķīga dāma ir gatava iet pār līķiem, lai realizētu savus mērķus, apliecina arī fakts, ka viņa pat upurēja savu laulību, lai varētu piedalīties dibenu dailes konkursā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!