Foto: Vida Press
Kad jau šķita, ka pasaulē slavenākais "dzīvais Kens", brazīlietis Rodrigo Alvess (attēlā) savā ķermenī mākslīgi uzlabojis visu iespējami, viņš atkal pārsteidz. Nesen viņam veikta pēc kārtas 58. operācija.

Izdevums "Mail Online" vēsta, ka 33 gadus vecais Alvess, kurš par dažādām plastiskajām operācijām jau iztērējis teju pusmiljonu eiro, pirmdien atkal ļāvies kārtējai skaistuma procedūrai.

Kādā klīnikā Indijā viņam veikta ļoti sarežģīta operācija, kuras laikā vīrieša dabīgā brūnā acu krāsa pārveidota par zilu. Šī procedūra izmaksājusi vairākus tūkstošus eiro.

Kā vēlāk skaidrojis Kens, šī bijusi pēc kārtas 58. operācija, kas viņam veikta. "Es līdz šim nēsāju krāsainas kontaktlēcas. Man ir vismaz 14 pāru dažādās krāsās," "Mail Online" sacījis Kens.

Pirms operācijas Alvess veicis rūpīgu izpēti un ievācis visu iespējamo informāciju par bīstamo operāciju. "Es vienmēr noskaidrojusi pilnīgi visu par modifikācijām, kuras plānoju veikt.

Es ilgu laiku pārdomāju, vai man nepieciešama acu operācija. Trīs maniem draugiem šī procedūra bija veikta, un rezultāts bija satriecošs," sacījis Kens, kurš piepildījis savu kārtējo sapni.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!