Foto: Vida Press
Pretrunīgi vērtētā Brazīlijas skaistumkonkursa "Mis Bum Bum" uzvarētāja Ērika Kanela (attēlā) saviem faniem sagādājusi negaidītu pārsteigumu – viņa uz sava ķermeņa uztetovējusi jaunievēlētā ASV prezidenta Donalda Trampa ģīmīti.

Aizgājušā gada novembris bija zīmīgs – 24 gadus vecā Ērika kļuva par vēsturē pirmo melnādaino sievieti, kura uzvarējusi Brazīlijas smukāko dupšu konkursā. Savukārt Tramps tika ievēlēts par jauno ASV prezidentu.

Tiesa, Tramps priekšvēlēšanu debatēs pamanījās izcelties ar rasistiskiem un divdomīgiem komentāriem, šī iemesla dēļ viņam ir ne tikai atbalstītāji, bet arī gana plašs nelabvēļu pulks. Savukārt Brazīlijas skaistākās pēcpuses īpašniece apņēmusies pasaulei pierādīt, ka velns nemaz nav tik melns, cik viņu mālē.

Ērika nesen devusies uz tetovēšanas salonu, kur tikusi pie savdabīga ķermeņa gleznojuma – meistars uz sievietes muguras augšdaļas pie kakla uztetovējis Trampa portretu. Savukārt zīmējuma tapšanas process iemūžināts pikantā kadru virknē.

Intervijā izdevumam "The Sun Online" Ērika paudusi cerības, ka jaunievēlētajam ASV prezidentam šis drosmīgais solis nepaslīdēs garām. Valšķīgās daiļavas mērķis ir kaut nedaudz izmainīt Trampa viedokli par sievietēm un imigrantiem.

Tāpat viņa piebildusi, ka, lai gan par daudzām lietām viņas un Trampa viedoklis nesaskan, viņa tomēr uzskata, ka jaunievēlētais prezidents ir visnotaļ pievilcīgs.

"Viņa acis ir hipnotiskas. Viņa skatiens ir ļoti nopietns un spēcīgs, un jāatzīst, ka tas maniem ceļiem liek nedaudz saļodzīties.

No vienas puses, es viņu vērtēju pretrunīgi. Bet man šķiet, ka viņam ir arī otra personības šķautne, kura ir neaprakstāmi pievilcīga. Turklāt viņš ir ļoti inteliģents, un mani vienmēr tādi vīrieši piesaistījuši," sacījusi Ērika.

Tetovējuma veidošana aizņēmusi aptuveni pusotru stundu. Process bijis sāpīgs, bet Ērika uzskata, ka tas bijis tā vērts.
Foto: Vida Press

"Viņš šķita ļoti naidīgi noskaņots. Īpaši pret latīņamerikāņiem, imigrantiem un sievietēm. Es nekad neesmu bijusi štatos, bet pazīstu daudzus brazīliešus, kas tur mīt un tagad satraucas, ka tiks deportēti no valsts.

Es vēlos Trampam parādīt, ka viņam mūs nav jāienīst, ka mēs, latīņamerikāņi, mīlam viņa valsti un mīlam arī viņu, jo viņš ir jaunais ASV līderis.

Tetovējums ir kā baltais karogs. Tas ir veids, kā pavēstīt, ka mums nepieciešama mīlestība un solidaritāte, nevis naids, jo tas izplatās un veicina vēl lielāku naidu," savus uzskatus paudusi Ērika.

Tāpat viņa atzinusies, ka viņas sapnis ir nokļūt Baltajā namā, lai varētu savu jauno tetovējumu Trampam nodemonstrēt dzīvē.

Tiesa, Ērikas radinieki bijuši pārsteigti, kad uzzinājuši, ka viņa uz ķermeņa uztetovējusi Trampa seju, taču pagaidām viņa ļoti lepojas ar tintes zīmējumu un šo soli nenožēlo.

Ja nu tomēr pienāks diena, kad Ērikai bildīte apniks, tetovētājs viņai apsolījis, ka Trampa portretu bez jebkādām grūtībām varēs pārveidot par, piemēram, rozīti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!