Foto: Vida Press

Pretrunīgi vērtētajā Brazīlijas skaistumkonkursā "Mis Bum Bum", kurā tiek meklēta šīs zemes smukākā dibentiņa īpašniece, šogad uzvaras laurus plūca daiļava Ērika Kanela (attēlā). Nesen viņa tapusi iemūžināta kārdinošos foto.

Konkursā bija pieteikušās tūkstošiem skaistu pēcpušu īpašnieces no visas Brazīlijas, savukārt finālā tika tikai 15 daiļavas. Novembra vidū notika ilgi gaidītais konkursa fināls, kurā par uzvarētāju kļuva 24 gadus vecā Ērika.

Pēc konkursa Ērika presei steidza paziņot, ka beidzot piepildījies viņas kvēlākais sapnis – ja meitenei nebūtu izdevies uzvarēt, viņai nāktos atmest ierceri par modeles karjeru un pievērsties medicīnas studijām.

Līdz ar uzvaru konkursā Ērika tika arī pie prāvas naudas balvas un līguma ar modeļu aģentūru. Savukārt nesen notikusi Brazīlijas smukākā dibentiņa pirmā oficiālā fotosesija, un tās ietvaros tapušie kadri sniedz iespēju izdaudzināto dupsīti novērtēt visā tā krāšņumā.

Jāatzīmē, ka Ērika savu vārdu ierakstīju konkursa vēsturē kā pirmā melnādainā daiļava, kura jebkad kronēta par Brazīlijas smukākā dupša īpašnieci.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!