Foto: LETA

Mūziķis Ralfs Eilands, kuram nekad nav bijis kabatā jāmeklē pēc kādas asprātības, un Radio SWH rīta šova "Tik Tik Tik" vadītājs Kaspars Breidaks pasākuši viens otram piesolīt prāvu naudas atlīdzību, ja tiks izpildīts kāds drosmīgs izaicinājums, un ceturtdienas, 31. janvāra, rītā Breidaks nopelnījis 100 eiro, izpildot Eilanda doto uzdevumu.

Mūziķis "Twitter" tīklā uzrunājis Breidaku, piesolot viņam 100 eiro, ja šī rīta raidījumu ētera personība beigs ar frāzi "mani sauc Kaspars Breidaks, un man dzīvē svarīgas ir trīs lietas – slava, nauda un vecenes", un pēc tam viņam jāatskaņo Brūsa Springstīna dziesma "Born In The U.S.A.".

Breidaks šo izaicinājumu pieņēmis un arī realizējis, un Eilands to iemūžinājis video, ar kuru padalījies sociālajos tīklos, neslēpjot sajūsmu par dzirdēto.

"Jā! Mums ir uzvarētājs! Viņš to izdarīja! Vislabāk iztērētie 100 eiro šogad!" "Twitter" tīklā vēstījis Eliands.

Breidaks viņam atbildi nav palicis parādā, norādot, ka "es tevi mazliet ienīstu".

Jāatzīmē, ka ar līdzīgu izaicinājumu Eilandu, kurš piedalījās konkursa "Supernova" žūrijā, aizvadītās nedēļas izskaņā pārsteidza arī Breidaks. Viņš piesolīja 50 eiro atlīdzību, ja Ralfs pēc Samantas Tīnas priekšnesuma izskaņas TV tiešraidē paziņos, ka "2009. gads piezvanīja – viņš grib savas džinsas atpakaļ".

Ralfs šo izaicinājumu godam izpildīja un piebilda, ka nebūtu to teicis, ja tā arī nebūtu patiešām domājis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!