Foto: F64

Ietekmīgais britu tabloīds The Daily Mail publicējis plašu rakstu par latviešiem tik sasāpējušo tēmu – britu tūristiem Rīgā. Taču medaļai ir arī otra puse – neprātīgi alkatīgās Latvijas sievietes, ar kurām šiem dzērājiem jāsaskaras.

Rakstam, kura autore ir Sjū Rīda, dots visai izsmeļošs nosaukums - "Mātīšu mednieki: britu vīriešu ordas lēto ballīšu dēļ dodas uz Latviju. Bet viņi ir viegls laupījums skaistuļu mafijai, kuras viņus pavedina, sazāļo dzērienus un iztīra bankas kontus".

Tāpēc arī rakstā atspoguļoti daži šausmu stāsti, kā Latvijas skaistules sazāļo un apzog britus, kuriem jau tāpat esot palicis maz naudas, jo Rīgā esot 11 bāri, kuros ir neprātīgas dzērienu cenas tūristiem un no kuriem vēstniecība iesaka turēties pa gabalu.

Izrādās, ka daži briti tiek iesaistīti baseinu ballītēs, kas notiek privātmājās kalnos, bet citi labprāt brauc uz šaušanas pasākumiem, kuros jaunieši šauj no Kalašņikova automātiem.

Rīgā esot neprātīgi daudz masāžas salonu un striptīza klubu, bet tajos dīrā septiņas ādas - par 15 minūšu garu striptīza priekšnesumu nākas šķirties no 300 sterliņu mārciņām.

Protams, arī briti nav bez vainas - viņi pie pirmās izdevības izģērbjas kaili un urinē. Īpaši tiek minēts tas, ka neviens brits nevarot nociesties, neuzkāpjot mugurā dabiska izmēra koka zirgam, ko te dēvē par Brenci.

Pēc autores vārdiem, Rīgā ir daudzas novērošanas kameras, kas darbojas visu diennakti, bet pats briesmīgākais ir tas, ka šeit pastāv Eiropā pirmā policijas vienība, kas specializējas tūristu, jo īpaši britu, dzeršanas un maukošanās apkarošanā.

Runa ir par Rīgas pašvaldības policijas Tūrisma nodaļu, kuras priekšnieks Andrejs Aronovs portālam stāstījis, ka šie pirmskāzu dzeršanas ceļojumi uz bijušajām komunisma valstīm populāri kļuvuši pirms deviņiem gadiem, kad te sāka kursēt lētie avioreisi.

"Mēs esam priecīgi par šiem tūristiem, bet mums ir arī jāaizsargā sava vecpilsēta. Mēs esam redzējuši, kā šie seksa mednieki uzvedas savās dzērājballītēs. Mēs šos ļaundarus uz dažām stundām liekam aiz restēm, bet lielākoties mēs izmantojam dzelzs dūri samta cimdos," izteicies Aronovs.

Zinot visas pretrunīgās iespējas kļūt par upuri, britu sekstūristu skaits Rīgā tomēr nemazinās. "Mēs izvēlamies Rīgu, jo visi par to runā kā par pašu maucīgāko pilsētu," izteicies kāds britu tūrists.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!