Foto: Vida Press
Daudzas mazas meitenes sapņo izaugt lielas un ne tikai līdzināties lellei Bārbijai, bet arī būt tikpat slavenas. Dažas šim mērķim sāk gatavoties jau agrā bērnībā.

Populārajā britu televīzijas šovā "This Morning" šonedēļ viesojusies 31 gadu vecā vientuļā māmiņa Dženna Īstlenda. Viņa tērē kaudzēm naudas, lai piepildītu savas septiņus gadus vecās meitiņas Lailas Belles (abas attēlā) sapni kādu dienu kļūt par šovbiznesa zvaigzni.

Dženna lepni stāstījusi, ka, viņasprāt, Laila ir nākusi pasaulē, lai kļūtu par superzvaigzni. Gādīgā māmuļa savu atvasi jau tagad pucē kā īstenu sabiedrības dāmu – mazulīte lieto grimu, lako nagus, lepojas ar mākslīgo iedegumu, pielīmētām skropstām un citiem izskaistinājumiem.

Dženna atzinusi – kaldināt meitiņas karjeru esot dārgs prieks. Viņa līdz šim jau iztērējusi vairākus tūkstošus britu mārciņu. Arī Lailas garderobe tiek regulāri atjaunota un papildināta ar stilīgiem tērpiem.

Savu gaumes izjūtu Laila atrādījusi arī raidījuma studijā. Meitenīte uz interviju bija ieradusies, ģērbusies šortiņos un īpatnēja piegriezuma bodijā, kas atsedza mazās dāmas nabiņu un vienu plecu. Savukārt topošās zvaigznes sejiņa bija izskaistināta ar grimu.

Lailas izskats ne pa jokam satraucis raidījuma skatītājus. Kā vēsta britu mediji, sociālos tīklus pāršalkuši sašutuma pilni komentāri, un daudzi pat apšaubījuši vientuļās māmiņas spriestspēju.

"Nabaga bērns. Viņai vajadzētu spēlēties, nevis uztraukties par savu izskatu. Tā māte savai meitai ir nozagusi visu bērnību," sašutumu paudis kāds komentētājs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!