Foto: Instagram.com/candyshopmansion/

Par Austrālijas bagātāko pleiboju dēvētais sociālo tīklu zīmulis Traverss Beinons (attēlā kopā ar daiļavām) jeb Candyman pat gada ģimeniskākajos un sirsnīgākajos svētkos nerimstas un turpina izrādīt savu smalko un izlaidīgo dzīvesveidu. Ziemassvētkos viņš plosījies kopā ar vairākām draiskām dāmām.

Traverss svētkos savā Instagram blogā padalījies ar vairākiem foto, kuros centies faniem sniegt ieskatu, kā viņš atzīmē Ziemassvētkus. Bildēs iemūžinātie kadri jau atkal ieturēti bagātā pleiboja iecienītākajā manierē - tajos redzamas pieticīgi tērptas daiļavas.

Tūkstošiem Traversa fanu sajūsminājis foto, kurā viņš kā bargs Salavecis iemūžināts vairāku draisku sieviešu ielenkumā. Savukārt nedaudz vēlāk viņš sniedzis īstu saldo ēdienu - bildīti ar divām plikiņām palaistuvēm zem eglītes.

Pikantais attēls papildināts arī ar ļoti dziļdomīgu tekstiņu:"Nav grūti pateikt, vai pa tavu skursteni lejā nolaidies Santa Klauss vai Konfekšu vīrs ." Kā jau tas bija paredzams, foto sajūsminājis daudzus nerātni noskaņotus svētku svinētājus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!