Foto: LETA

10. oktobrī Maijas Rozītes-Krištopanes "YouTube" raidījumā "Femme fatale" ar savu stāstu dalījās aktrise Lelde Dreimane. Cita starpā viņa atklāja, cik pelna modeles.

Raidījumā aktrise stāsta gan par modes industrijas aizkulisēm, darbu Dailes teātrī, radio, televīzijā un galveno lomu Dž. Dž. Džilindžera izrādē, gan arī par saviem rīta rituāliem, skaistumkopšanas rutīnu, par filmēšanos turku filmā un daudz ko citu.

Izskatīgā aktrise pastāsta arī par savām gaitām modeļu biznesā: "Mēs dzīvojām piecas meitenes vienā istabā un pa vidu vēl bija ledusskapis. Tas, ko es ieraudzīju aploksnē, pret to, ko es saņēmu, bija viens no pēdējiem pilieniem, kas pielika punktu," par modeles karjeru atmiņās dalās Lelde.

Rozītes-Krištopanes kanāla skatītājiem turpmāk ik sestdienu būs iespēja ielūkoties un atšķetināt 10 spēcīgu sieviešu stāstus un likteņus. Sabiedrībā zināmas dāmas atklāti dalīsies ne vien ar saviem dzīvesstāstiem, bet arī laba pašvērtējuma receptēm, izaicinājumiem, mērķiem, vērtībām, panākumiem, kritumiem un intīmiem skaistuma noslēpumiem.

"Man vienmēr šķitis, ka nav nekā iedvesmojošāka par iespēju vērot personības izaugsmi. Un personībām, kas turklāt sasniegušas ievērojamus augstumus savā profesijā, savā izpausmes formā, piemīt ļoti īpašs spēks. Es patiesi ticu, ka tas spēj palīdzēt kļūt par labāko sevis versiju jebkurai no mums," uzskata raidījuma vadītāja un piedāvā noskatīties pirmo epizodi ar Leldes Dreimanes piedalīšanos.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!