Foto: Privātais arhīvs
Ne viena vien daiļā dzimuma pārstāve pēc gadu mijas nolēmusi pievērsties veselīgākam dzīvesveidam un sportiskām aktivitātēm, bet dziedātāja Crystal jeb Kristīne Miljone, jeb Kristīne Zemture (attēlā) atklāj dažas viltībiņas, kā par sava auguma daili rūpēties mājas apstākļos.

Viena no visbiežākajām problēmām, par kurām sūdzas jebkuras miesasbūves sievietes, ir celulīts, bet dziedātājai Crystal šī problēma nav aktuāla.

"Es atsakos no maizes, makaroniem un citiem miltu izstrādājumiem, kā arī neēdu kartupeļus. Tāpat celulīta veicinātāji ir gāzētie dzērieni un smēķēšana," lielākos "ļaundarus" skaistai ķermeņa ādai min Kristīne un norāda, ka, no tiem atsakoties, problēmām nevajadzētu rasties.

Tāpat viņa ir pārliecināta, ka vienīgais un pareizākais laba un veselīga auguma priekšnosacījums ir fiziskās aktivitātes - pietiek vien pāris reizes nedēļā aiziet uz sporta zāli un kārtīgi izsvīst, tādējādi saglabājot gan fizisko, gan emocionālo labsajūtu.

Tām sievietēm, kuras laika trūkuma vai finansiālu apsvērumu dēļ sporta zāli apmeklēt nevar, pievilcīgā meitene iesaka dažus vienkāršus vingrojumus, kā uzturēt formā krūtis un dibenu.

"Vajag apgulties uz grīdas un paņemt vieglās hanteles. Guļot uz muguras, lēnām cilāt rokas uz augšu un leju, tādā veidā sasprindzinot krūšu muskuļus. Tā ka man hanteļu nav, izmantoju pilnas pusotra litra ūdens pudeles," vienkāršo vingrojumu apraksta Kristīne.

Kamēr rokas pie slodzes vēl nav pieradušas, vingrojumu var veikt aptuveni 20 reižu, bet slodzi pakāpeniski var palielināt, tiesa, obligāti sekojot līdzi tam, lai organisms netiktu pārslogots. Pati Crystal vingrojumu izpilda ar diviem piegājieniem pa 50 reizēm.

Arī tvirta dupsīša iegūšanai dziedātāja zina ieteikt kādu vienkāršu vingrinājumu - vienkārši jāapguļas uz muguras un jācilā dibens uz augšu, to sasprindzinot.

Protams, neatņemama ķermeņa ādas kopšanas sastāvdaļa ir arī dažādi kosmētiskie līdzekļi, bet ar to pirkšanu Crystal vis neaizraujas - viņa pārliecinājusies, ka vislabākais un lētākais variants ir kafijas biezumu izmantošana ķermeņa norīvēšanai.

Lai gan dziedātāja atzīst, ka viņa savas ādas kopšanai un tvirtu formu saglabāšanai pieiet viegli un pārlieku necenšas, ar savu augumu Crystal ir apmierināta. Tiesa, viņa neslēpj, ka līdz absolūtam gandarījumam par savām formām nepieciešams atbrīvoties no aptuveni pieciem kilogramiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!