Foto: Publicitātes foto

Drīzumā Rīgā norisināsies starptautiskais erotikas festivāls Erots, un arī šogad, līdzīgi kā pērn, pasākuma vadīšana uzticēta šovā Okartes skatuve iepazītajai dziedātājai Kristīnei Miljonei jeb Crystal (attēlā). Pasākuma gaidās viņa padalās ar dažiem padomiem, kā noorganizēt ideālu mīlas nakti.

"Katrā ziņā, ja tev blakus ir īstais cilvēks, katra nakts ir ideāla. Galvenais ir mīlēt un sajust," sarunā ar DELFI Izklaide savos novērojumos dalās Kristīne, kura gan uzreiz piebilst, ka "nav nekāds Miks Ozoliņš, lai sniegtu padomus par šo tēmu", taču daži ieteikumi viņai ir.

"Cilvēkam jāļaujas fantāzijai. Piemēram, kopā gatavot ēst ir forši. Tad sveču gaismā pie filmas pavakariņot un iemalkot vīna glāzi.

Sievietei noteikti ik pa laikam vajadzētu padomāt arī, kā pārsteigt savu vīrieti, uzvelkot kaut ko erotisku un seksīgu. Bet galvenais to nedarīt pārāk bieži, lai nepierod," pozitīvi bilst dziedātāja.

Tāpat skatuves māksliniece iesaka arī, kopā pavadot laiku, fonā uzlikt patīkamu mūziku, pie kuras vakara gaitā var arī padejot. Arī mīļi vārdi, viņasprāt, lieti noder, lai sarīkotu neaizmirstamu un patīkamu vakaru.

Tiesa, māksliniece ir pārliecināta, ka nebūtu pareizi, ja par romantikas un erotikas uzturēšanu attiecībās vienmēr domātu tikai sieviete - arī vīrietim ik pa laikam savai mīļotajai jāatgādina, ka viņu mīl.

Savukārt taujāts, kā norisinās gatavošanās festivālam Erots, kurš notiks šajā nedēļas nogalē, dziedātāja atklāj, ka pagaidām viss rit bez aizķeršanās, un tuvākajās dienās viņa dosies pie dizaineres Kristīnes Deimones, lai piemērītu savu festivāla tērpu.

"Satraukums nav. Ja nu vienīgi tāds patīkam, jo man patīk būt uz skatuves gan kā dziedātājai, gan pasākumu vadītājai. Šobrīd aktīvi gatavojos šim notikumam, jo man ir jāpārzina mākslinieki, kuri uzstāsies, lai man nebūtu ne mazāko šaubu par to, ko runāju un ko daru," noslēgumā saka Kristīne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!