Foto: Privātais arhīvs

Latviešu basketbolista Jāņa Timmas mīļotā sieviete, ukraiņu izcelsmes dziedātāja Anna Sedokova saviem sekotājiem "Instagram" vietnē neļauj atslābt ne uz brīdi.

Sedokova, kā ierasts, savus fanus un sekotājus katru dienu priecē ar vismaz pārdesmit "Instagram" īsajiem video, kuros informē gan par savu profesionālo darbību, gan ļauj ieskatīties ikdienas sadzīvē.

Īpaši populāri kļuvuši vēstījumi, kuros Sedokova gatavo ēdienu un mīlinās ar Timmu, bet nepārspēti līderi "patīk" novērtējumu ziņā ir Annas pašbildes jeb selfiji.

Selfijs no vannasistabas pagājušajā nedēļā kļuva gluži vair par interneta hitu. Tajā Sedokova un Timma bija redzami puskaili.

Nu daiļā Anna ļāvusies līdzīga satura bildītei, saviem pieciem miljoniem sekotāju piedāvājot attēlu, kurā redzama jutekliskā pozā knapā apakšveļā.

View this post on Instagram

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on Apr 24, 2020 at 1:11am PDT

View this post on Instagram

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on Apr 16, 2020 at 11:13am PDT

View this post on Instagram

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on Apr 18, 2020 at 1:41am PDT

37 gadus vecā dziedātāja ir provokatīvās meiteņu popgrupas "VIA Gra" bijusī dalībniece. Kopš pērnā gada izskaņas Sedokova ir kopā ar basketbolistu Timmu, abi dzīvo Maskavā un dāsni dokumentē savu dzīvi sociālajos tīklos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!