Foto: Privātais arhīvs

Fitnesa entuziaste un permanentā grima meistare Juta Valdmane vairs neslēpj savas jaunās attiecības – viņa ieķērusies fitnesa trenerī Jurī Kuprī.

Nesen Juta Valdmane bija devusies ceļojumā uz Dubaiju, taču no tā neatgriezās Rīgā, bet gan devās uz ASV, lai satiktu puisi vārdā Juris Kupris.

Kupris publiskojis abu kopīgo foto, ko apvij arī jaunā pāra virtuālās sirsniņas.

Kas ir Juris? Viņš ir fitnesa treneris, Ņujorkā bāzētā uzņēmuma "The Fit Company" īpašnieks. Internetā atrodamā informācija liecina, ka latvietis aiz okeāna esot viens no augstāk novērtētajiem fitnesa treneriem Ņujorkā.

To, ka Jutai Valdmanei pēc šķiršanās no fitnesa entuziasta Ginta Valdmaņa izveidojušās siltas attiecības ar Juri Kupri, "Instagram" lietotāji pamanīja jau sen – abi virtuāli flirtēja. Taču nu Kupris un Valdmane savas attiecības arī publiskojuši. "Jūtos pateicīgs un ļoti laimīgs," foto ar Jutu komentē Kupris.

Jau vēstīts, ka arī Gints Valdmanis pēc īsa perioda brīva puiša statusā atradis savu mīļoto – fitnesa treneri Jekaterinu. Valdmaņu pāra laulība ilga deviņus gadus, taču nu abiem skaistuļiem ir jaunas perspektīvas mīlas attiecības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!