Foto: Māris Bileskalns

Lai arī pazīstamā sporta raidījumu veidotāja Katrīne Sauliete (attēlā) ir aizņemta darbā un audzina divas meitiņas, viņa nekad neiziet sabiedrībā nesakopusies, aizbildinoties ar nogurumu vai laika trūkumu. Katrīne atklāj savus skaistuma knifiņus, kas varētu lieti noderēt arī citām meitenēm.

"Draudzene man atklāja dabīgo argana eļļu bez piejaukumiem. Reizi nedēļā to kā masku izmantoju visam - sejai, matiem, ķermenim. Bet uz nakti lietoju to krēma vietā.

Argana eļļa dara visu - tā baro ādu, izlīdzina krunciņas. Šķiet, tai piemīt teju visas skaitumu vairojošās funkcijas. Ne velti šo eļļu dēvē par marokāņu zeltu," sarunā ar DELFI Izklaidi īstu brīnumlīdzekli atklāj Katrīne.

Otra skaistuma procedūra, kas viņai ik nedēļas nepieciešama, lai sevi palutinātu un vienkārši atpūstos - smaržīga vanna. "Vīrs mani ik pa laikam palutina, uztaisot vannu ar svecītēm. Klāt viņš pielej kaut ko, no kā visa māja patīkami smaržo pēc eikalipta.

Tad es atslēdzos no visa. Paņemu līdzi iPad, paskatos seriālu. Reizi nedēļā ir vajadzīga šāda atpūta," uzskata Katrīne. Kā jau visas sievietes, arī viņa regulāri apmeklē manikīru, pedikīru un kosmetologu. Katrīne uzsver - sievietei jābūt sapucētai, lai arī cik aizņemta būtu viņas ikdiena.

"Ja agri jāceļas uz darbu, varu saposties desmit minūšu laikā. Taču, ja dienā darāms kas svarīgs un labi jāizskatās, ar visu matu mazgāšanu un veidošanu, pucēšanās aizņem kādu stundiņu. Viss atkarīgs no tā, uz kurieni jāiet.

Taču jebkurā gadījumā es uzskatu - sievietei jāpucējas obligāti. Esmu no tām, kurām patīk visas tās sievišķīgās lietiņas - vilkt kleitas, ruļļot matus. Neesmu pilnīga dabiskuma piekritēja. Un kaut minimāli taču mēs visas varam saposties - uzlikt tušu, lūpu spīdumu.

Pat tad, ja esmu mājās, es sapošos, īpaši, ja mājās ir vīrs. Jāpiedomā taču pie tā, lai vīram prieks skatīties," uzskata simpātiskā sieviete.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!