Foto: Privātais arhīvs

Infuencere un tīkla mārketinga biznesmene Katrīne Sauliete ļāvusies mūsdienīgām vizuālām pārvērtībām, savu daiļumu akcentējot vēl vairāk.

35 gadus vecā skaistule, pašmāju "Instagram" zvaigzne Katrīne Sauliete savus 40 tūkstošus sekotāju trešdienās rītā "paņēma līdzi" uz skaistumkopšanas salonu, kur viņa tika pie vēl izteiksmīgākām lūpām.

Lielās dienas notikums tika publiskots jau no rīta, proti, Sauliete saviem sekotājiem ļāva minēt, kādam gan notikumam viņa pošas. Jau pēc brīža daiļavas cienītāji virtuāli tika vesti uz kādu klīniku. Šoreiz garām nošāva tie Saulietes fani, kas minēja: viņa grasās uzpildīt savas lūpas ar "filleriem" – populāru mutes palielināšanas metodi, ko izmanto daudzas pašmāju influenceres savas pievilcības veicināšanai.

Izrādījās, ka Sauliete devusies uz klīniku, lai veiktu lūpu permanento "make-up" jeb krāsas ietetovēšanu lūpās. "Tu nekad nezini rezultātu, bet ceru, ka būs labi. Redzēju uz citām meitenēm, un man patika," par šo skaistumkopšanas pakalpojumu teic slavenā influencere.

"Man būs permanentās lūpas," no sertificētas meistares kabineta priekpilni ziņoja Sauliete.

Lai procedūru veiktu, bija nepieciešama anestēzija. Bet pēc tam Sauliete saviem sekotājiem parādīja tūlītējo rezultātu: visai uzblīdušas lūpas. Viņa mierina, ka tādas tās nepaliks, jau drīz pampums būs nogājis un varēs redzēt viņas dabiski pilnīgo lūpiņu jauno toni. Lai uzsvērtu, ka sieviete šo manipulāciju veikusi pie sertificēta meistara, Sauliete saviem sekotājiem demonstrēja meistares sertifikātus klīnikā pie sienas.

Savas lūpas tūdaļ pēc procedūras influencere nosauca par "sardelītēm" – lai gan tās esot tādas pašas, kādas daudzas daiļavas grib un tāpēc dodas veikt filleru injekcijas. Sauliete savas lūpas nav palielinājusi, vien izvēlējusies tām piešķirt izteiktāku toni, liecina viņas vēstījumi "Instagram" platformā.

Jau vēstīts, ka Katrīne Sauliete atzīta par vienu no ietekmīgākajām Latvijas influencerēm. Viņas sekotāju skaits sasniedzis jau 40 000. Sauliete nodarbojas ar funkcionālā ēdiena izplatīšanu un audzina divas meitas, kas dzimušas laulībā ar hokejistu Kasparu Saulieti. Nu jau vairāk nekā pusgadu Sauliete ir kopā ar pilotu Pēteri Vasiļevski un turpina attīstīt sevi tīkla mārketinga biznesā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!