Foto: Vida Press

Šonedēļ Sanpaulu tika aizvadīts par ikgadējo rudens tradīciju kļuvušais dibenu dailes konkurss "Miss Bum Bum", kurā skaistākā dupša titulu izcīnīja 28 gadus vecā Rozija Olivjēra (attēlā). Uzvaras vārdā daiļava bijusi gatava ziedot savu laulību.

Olivjēra pēc sava triumfa sniegusi uzrunu, kurā atklājusi – viņa tik ļoti vēlējusies uzvarēt, ka pametusi savu vīru, lai sekotu sapnim.

"Viņš man teica, lai izvēlos starp viņu un konkursu. Bet es jau slepus, viņam neko nezinot, biju pieteikusies konkursam.

Tas bija vieglākais lēmums, kādu man jebkad nācies pieņemt. Es par šo visu esmu sapņojusi kopš bērnības, es netaisījos pieļaut, ka vīrs stājas man ceļā," uzrunā, kas citēta vairākos ārzemju medijos, sacījusi Rozija.

Olivjēra pamazām sāk aprast ar domu, ka viņai tiešām ir izdevies piepildīt savu kvēlāko sapni, un skaistā dupša īpašniece paudusi stingru apņēmību nepievilt savus atbalstītājus.

"Es zinu, ka brazīlieši no "Miss Bum Bum" uzvarētājas sagaida ļoti daudz, un es viņus nepievilšu. Es gribu, lai Brazīlija kļūst vēl labāka, lai mums visiem ir laba veselība, izglītība un drošības sajūta," iedvesmojošus vārdus pūlim veltījusi Rozija.

Rozija, kura konkursa fināla cīņā mērojās spēkiem ar vēl 14 daiļu dibentiņu īpašniecēm, studē žurnālistiku, bet viņa apsver domu uz kādu laiku mācības atlikt malā, lai sevi visu veltītu pienākumiem, ko paģēr viņas jaunais tituls.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!