Foto: Instagram.com/plushenkoofficial
Koronavīrusa Covid-19 pandēmijas dēļ noteiktie ierobežojumi ir mainījuši daudzu ikdienas ritmu un radījuši auglīgu augsni dažādām radošām izpausmēm virtuālajā pasaulē.

Dažāda mēroga šovbiznesa zvaigznes nenogurstoši pūlējas izklaidēt un iedvesmot savus sekotājus, kā arī tādējādi paši izklaidējas un īsina laiku, kas agrāk būtu veltīts mēģinājumiem, pasākumu plānošanai, sportošanai vai citām pamata nodarbēm.

Īstu slavas gājienu šobrīd piedzīvo "TikTok" aplikācija, kas ļauj radīt jautrus video, un tā kārdinājumam ļāvies arī viens no populārākajiem šovbiznesa pāriem Krievijā – daiļslidotājs Jevgeņijs Pļuščenko un viņa laulātā draudzene producente Jana Rudkovska.

Abi nolēmuši piedalīties šobrīd tik populārajā #fliptheswitch izaicinājumā, kura ideja ir ļoti vienkārša – pāris dejo un tad apmainās ar drēbēm. Rudkovskas un Pļuščenko priekšnesumā piedalās arī viņu dēlēns, un īsā laikā šovbiznesa zvaigžņu publicētais video kļuvis par īstu sensāciju viņu sekotāju vidū.

Pats Pļuščenko savā "Instagram" vietnē publicējis #fliptheswitch izaicinājuma pikanto versiju, kurā paver knapi pieguļošo sievas mētelīti, atklājot skatienam savu trenēto augumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!