Foto: DELFI

Šova Latvijas Zelta talanti aprunātākais žūrijas loceklis, horeogrāfs Agris Daņiļēvičs (attēlā) šova piektajā raidījumā pārsteidza skatītājus ar jaunu imidžu – viņš atvadījies no savām rūpīgi audzētajām matu sprogām un ieguvis pavisam īsu matu griezumu.

"Atcerējos tos skaistos laikus, kad man bija īsi mati un nevienam tie neinteresēja. Savukārt visi, kam nebija slinkums, uzskatīja par vajadzīgu izteikt savu viedokli par maniem garajiem matiem.

Visi, kas mani satika, teica vai nu "vai, kādi skaisti mati!", vai arī "vai, cik nesmuki!". Nolēmu, ka publikas aizraušanos ar maniem matiem laiks izbeigt," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Daņiļevičs.

Horeogrāfa dabīgi cirtainie mati savu popularitātes virsotni sasniedza brīdī, kad Daņiļēvičs šova Latvijas Zelta talanti ietvaros atļāvās izteikt ne visai glaimojošu vērtējumu jaunajam dejotājam Krišjānim Bitem. Toreiz Krišjāņa atbalstītāji interneta komentāros bruka virsū populārajam horeogrāfam un viņa galvas rotai.

Arī viņus Daņiļēviča matu griezums bija īpaši satraucis, tāpēc satracinātie Krišjāņa fani komentāros mēģināja demonstrēt savu asprātību, ķeroties pie Daņiļēviča frizūras apsmiešanas un nicīgi nodēvējot viņu par "sprogaini".

Lai gan glīto sprogu ataudzēšana populārajam horeogrāfam bija prasījusi visai ilgu laiku, viņš no matiem atvadījies bez nožēlas, īpaši ņemot vērā to, ka ar garo matu veidošanu bijis pamatīgi jānoņemas. Tagad kādu laiku Daņiļēviča galvu rotās īss griezums.

"Šitā būs tik ilgi, kamēr sabiedrība nomierināsies manu matu sakarā. Es tomēr labāk muti dzesēju par citām lietām, nevis visiem skaidrojos par matiem," smejas Daņiļēvičs, izsakot cerību, ka jau pēc nedēļas visi būs aizmirsuši viņa sprogas.

Galerijā: Daņiļēviča brīnumainās pārvērtības pēdējo gadu laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!