Foto: Publicitātes foto

Seriāla UgunsGrēks Vandas lomas atveidotāja Dārta Daneviča (attēlā) par spīti savas varones nešpetnajām izdarībām sava burvīgā izskata dēļ kļuvusi par daudzu jaunu meiteņu elku. Dārta atklāj, ka par sevis uzturēšanu formā viņa domā ik dienas.

"Es nevaru atļauties nesekot līdzi tam, ko es ēdu, jo esmu no tām meitenēm, kam iet labumā. Sveros katru dienu - pie gultas man stāv svari. Rītu sāku, uzkāpjot uz svariem, un tad jau var secināt, vai viss kārtībā," sarunā ar DELFI Izklaide atklāj jaunā aktrise un smejoties piebilst, ka, par laimi, viss esot kārtībā un svaros redzamais cipars viņu nebiedē.

Dārtas dzīvesveids ir ļoti veselīgs - meitene regulāri nodarbojas ar dažādām sportiskām aktivitātēm - viņa apmeklē fitnesa jogas nodarbības, bet brīvdienas labprāt pavada pie dabas krūts un dodas pastaigās svaigā gaisā.

Viņas ēdienkartē svarīga vieta ierādīta veselīgiem kārumiem. "Dzeru svaigi spiestu apelsīnu sulu, un man patīk gatavot savu smoothie - sablendēju upenes, jogurtu un banānus. Vēl es labprāt ēdu putras," par savu ēdienkarti stāsta Dārta.

Viņai kā aktrisei darba specifikas dēļ nav laika katru dienu trīs reizes kārtīgi paēst, taču meitenei tas nemaz nav nepieciešams - viņai jau gadiem ir savs ēšanas režīms.

"Es ēdu tikai divreiz dienā. Pati izvēlos, kurās divās ēdienreizēs paēdu. Bieži vien man negribas brokastis, tad ieturu tikai pusdienas un vakariņas, bet, ja paēdu no rīta, izlaižu citu ēdienreizi. Badā neesmu - esmu tā pieradusi, un man nemaz vairāk nevajag. Tas man ir tā iegājies kopš studiju laika, kad nebija laika paēst trīs reizes dienā," savu slaiduma recepti atklāj Dārta.

Viņa gan apzinās, ka ēšana divreiz dienā, no ekspertu viedokļa, varētu būt ne visai pareiza, taču uzskata, ka katram jāatrod sev piemērotākais ēšanas ritms, pie kāda tas jūtas vislabāk. "Mans formas noslēpums ir pavisam vienkāršs - mazāk ēst, vairāk kustēties," savu galveno skaistuma recepti nosauc Dārta.

Jaunā aktrise jau lieliski iejutusies starp UgunsGrēka kolēģiem un priecājas par lielisko komandu un labo filmēšanas organizāciju. "Uz filmēšanu braucu ar ļoti labām emocijām, jo zinu, ka viss ir perfekti saplānots un notiks pēc grafika. Tas dod drošības sajūtu, un spēlēt ir vieglāk," atklāj Dārta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!