Foto: Vida Press

Naktī no svētdienas un pirmdienu Losandželosā tika pasniegtas ikgadējās ASV ierakstu industrijas balvas "Grammy", un pēc pasākuma apspriesti tiek ne tikai uzvarētāji un zaudētāji, bet arī viesu stils. Šogad uz sarkanā paklāja bijusi novērojama īpaši krāšņu tērpu parāde.

Kā vēsta ārzemju mediji, lielākos pārsteigumus modes kritiķiem šogad sarūpējušas īstās superzvaigznes jeb pirmās klases slavenības.

Kamēr vairumā gadījumu sarkanā paklāja pasākumos ar ērmīgiem tērpiem un pikantērijām izceļas slavas kāras šovu un sociālo tīklu zvaigznes, šoreiz eksperimentiem ļāvušās pasaulslavenas dīvas.

Tiesa, ne visām eksperimenti ar stilu attaisnojušies. Tā, piemēram, par vienu no visdīvaināk tērptajām ceremonijas viešņām nodēvēta dziedātāja Dženifera Lopesa (attēlā kreisajā pusē), kura pieguļošu vakartērpu bija papildinājusi ar savādu platmali.

Tāpat arī krietnu kritikas devu izpelnījusies popzvaigzne Keitija Perija, kura mulsinājusi ar iestīvinātiem rozā kūciņai līdzīgiem brunčiem.

Tāpat arī ar krāšņu tērpu pārsteigusi repere Cardi B (attēlā labajā pusē). Viņas izvēlētais apģērbs jeb "gliemenes kostīms" bijis tik neprātīgs, ka kritiķi nav tikuši gudri – tas bijis šedevrs jeb pilnīga izgāšanās.

Jau vēstīts, ka mūziķi un ierakstu industrijas darbinieki tika godināti vairāk nekā 80 kategorijās. Ceremonija jau nodēvēta par vēsturisku, ko lielā daļā svarīgāko kategoriju uzvarējušas sievietes. Ceremonijā, kas notika 61. reizi, ar iepriekš neizziņotu runu uzstājās Mišele Obama, bet pasākumu vadīja dziedātāja Ališa Kīza. Ar visiem uzvarētājiem var iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!