Foto: LETA

Viena no pievilcīgākajām Saeimas deputātēm Elīna Siliņa (attēlā), sākoties rudenim, piedzīvojusi vizuālās pārvērtības – viņa mainījusi matu griezumu, kā arī ieviesusi nelielas izmaiņas savā garderobē.

Līdz šim Siliņu bija ierasts redzēt ar gariem, gaišiem matiem, kurus deputāte nēsāja gan izlaistus, gan sasietus astē vai saņemtus vēl nesen tik populārajās copītēs, bet deputātes apģērbā dominēja tumšie toņi.

Oktobra sākumā notikušajā organizācijas Sabiedrība par atklātību - Delna rīkotajā diskusijā par Saeimas kancelejas finanšu un lietderības audita iespējām un nepieciešamību Siliņa atrādīja savu jauno tēlu - viņa tikusi pie krietni vien īsāku matu griezuma, bet apģērbā izvēlējusies košus toņus.

Savulaik sarunā ar DELFI Izklaidi Siliņa atzina, ka viņas darba etiķete pieprasa konservatīvu un lietišķo vizuālo tēlu, un neslēpa, ka ar pārāk konservatīvu apģērbu "var nokaut savu seksualitāti", tomēr viņai lietišķie kostīmiņi ļauj justies elegantai un valdzinošai.

Deputāte arī atzina, ka kuplie mati ir viņas ārējā tēla lielākais trumpis un reizē arī slogs. "Mana lielākā bagātība un reizē arī problēma, veidojot vizuālo tēlu, ir mani mati. Tie ir ļoti biezi un pēc struktūras nepakļāvīgi, tādēļ matu ieveidošana ir obligāta nepieciešamība.

Bet, tā kā man nekad nav laika, lai šādas skaistumkopšanas lietas ieplānotu savlaicīgi, es reti tieku tos ieveidot pie savas frizieres.

Tad nu neatliek nekas cits, kā visu darīt pašai, jo zinu, ka pie sveša friziera nav jēgas iet - tas prasīs vismaz pusotru reizi ilgāku laiku, kas mani dara traku," toreiz sūkstījās deputāte.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!